Andrej Kramarić je za Valentinovo na Instagramu objavio fotografiju s djevojkom Mijom Ćurković.

Galerija


Nogometaš Andrej Kramarić na Instagramu je objavio fotografiju s djevojkom Mijom Ćurković kojom je pratiteljima čestitao Dan zaljubljenih.

Vezani članci Andrej Kramarić - 3 Romantični potez Andreja Kramarića osvojio sve, no neki su imali neobičan zahtjev za njega Andrej Kramarić i Mia Ćurković Kramarić objavio fotografiju djevojke Mije pa se pohvalio njezinim važnim uspjehom

"Sretno Valentinovo", napisao je pored fotke na kojoj poziraju svečano odjeveni, on u odijelu, a ona u dugačkoj plavoj haljini.

"Bap ste super par", "Prelijepi", "Wow", pisali su mu u komentarima, a Andrej je za fotku dobio i preko 20 tisuća lajkova.

Mnoge je i ovoga puta posebno očarala prelijepa Mija koju nemamo često priliku vidjeti jer, za razliku od većine djevojaka nogometaša, nema profil na Instagramu, a Andrej je jednom prilikom otkrio i da se ne voli fotkati.

Njih dvoje u vezi su od 2017. godine, a nogometaš je svojedobno progovorio kako su se upoznali.

"Još otprije nju su poznavali moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja prije nisam vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju i pitao najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on se počeo smijati jer mu nije bilo jasno kako je ne poznajem. Krenulo je polako, a upoznavanja s roditeljima i prijateljima nije bilo jer je to već bilo odrađeno", ispričao je za magazin Story.

Mia se prošle godine preselila k Andreju u Heidelberg nakon što je diplomirala na studiju veterine u Zagrebu, a šuška se i da planiraju uskoro stati pred oltar.

Andrej je već i ranije na Instagramu objavljivao njihove zajedničke fotke kojima je otkrio i da ih veže ljubav prema sportu zbog čega se oboje mogu pohvaliti i savršeno isklesanim tijelima.

 

Nakon svih sukoba Nina Kraljić povukla konačan potez, rijetko tko je očekivao da će doći do ovoga!