posebna intervencija

Vatrogasna kola stoje joj do bola: Šušnjara zavela vatrogasce

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrea Šušnjara pozirala je s vatrogascima koji su stigli na koncert grupe Magazin. Fotke su pale ispred, ali i u vatrogasnom vozilu.

Posljednja ljetna večer u Podstrani obilježena Grupom Magazin koju su čak došli podržati vatrogasci iz DVD-a Podstrana. Nakon ljetne burne bitke s vatrenom stihijom hrabri dečki opustili su se uz zvukove Magazina za koje kažu da je najbolji odabir. Vatrogasac Nikola Bakota iz DVD-a Podstrana istaknuo je kako im je nakon ovih vatrenih intervecija dobro došao odmor uz Andreu i Grupu Magazin.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara - 3 Ima li netko novi na vidiku? Najdugovječnija je pjevačica Magazina, iza nje je pobjeda nad teškom bolesti, ali i prekid dugogodišnje ljubavi

Andrea nije željela zaobići hrabre vatrogasce koji su ovo ljeto svojim životima branili Dalmaciju već se slikala s njima i zahvalila im na svemu. Uz hitove "Kemija", "Maslačak" i "Žena, a na broj" pred tisućama ljudi, još jednom je grupa Magazin pokazala zbog čega je jedna od najdugovječnijih grupa u našoj regiji. Andrei je publika ono što je vodi kroz život i čemu se daje do maksimuma zato nije ni čudno što je nakon koncerta još sat vremena posvetila svojim obožavateljima. Novi hitovi se spremaju i biti će na tragu posljednje uspješnice "Žena, a ne broj".
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene