Andrea Šušnjara objavila je prvu fotografiju sa svojim dečkom Markom Juričićem na Instagramu.

Galerija


Poznata domaća pjevačica Andrea Šušnjara u lipnju je otkrila kako se zaljubila u Marka Juričića, sedam godina mlađeg dečka koji joj je zarobio srce. Iako je već tada priznala kako su u vezi godinu dana, ljupka Andrea svojeg je odabranika skrivala kao zmija noge. 

Vezani članci Andrea Šušnjara - 2 Andrea Šušnjara se pohvalila novim imidžem, fanovi joj otkrili na koga ih podsjeća, a javila joj se i Žanamari Vikanje na telefon Ne znamo što je frajer napravio, ali dobio je jezikovu juhu od koje se tresla cijela soba

U godinu dana otkako su Andrea i Marko u vezi pjevačica je samo jednom javnosti pokazala Marka, i to nedugo nakon što je objavila da je sretno zaljubljena. 32-godišnja ljepotica objavila je fotku na Instagramu na kojoj je pozirala s Markom, 25-godišnjim elektrotehničarem. 

Od lipnja do studenog Marko i Andrea opet su se pritajili, a sada je pjevačica odlučila još jednom fotografijom potvrditi da su i dalje zajedno. Pozirala je s Markom u Dubrovniku nakon svog nastupa i sve podijelila s fanovima, koji su, očekivano, bili puni lijepih riječi za mladi par. 

Podsjetimo,  Andrea je krajem rujna 2016. prekinula višegodišnju vezu s bivšim dečkom Domagojem, a jednom je prilikom priznala da joj se muškarci boje prići.

Meghan ostavila Kate u sjeni dekolteom i detaljem zbog kojeg javnost misli da je ponovno trudna