Našla onog pravog?

Prvo ga je skrivala kao zmija noge, a sada je pružila dokaz da se radi o pravoj ljubavi

Andrea Šušnjara i dečko Marko (Foto: Instagram) Andrea Šušnjara i dečko Marko (Foto: Instagram) instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara i dečko Marko (Foto: Instagram) Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) +0 Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) Galerija

Andrea Šušnjara objavila je prvu fotografiju sa svojim dečkom Markom Juričićem na Instagramu.

Poznata domaća pjevačica Andrea Šušnjara u lipnju je otkrila kako se zaljubila u Marka Juričića, sedam godina mlađeg dečka koji joj je zarobio srce. Iako je već tada priznala kako su u vezi godinu dana, ljupka Andrea svojeg je odabranika skrivala kao zmija noge. 

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) Prva zajednička fotka Godinu dana ga je skrivala, a sad ga pokazuje: Andrea Šušnjara javnosti predstavila novog dečka!

U godinu dana otkako su Andrea i Marko u vezi pjevačica je samo jednom javnosti pokazala Marka, i to nedugo nakon što je objavila da je sretno zaljubljena. 32-godišnja ljepotica objavila je fotku na Instagramu na kojoj je pozirala s Markom, 25-godišnjim elektrotehničarem. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sunday in #dubrovnik 🖤

Objavu dijeli Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official)

Od lipnja do studenog Marko i Andrea opet su se pritajili, a sada je pjevačica odlučila još jednom fotografijom potvrditi da su i dalje zajedno. Pozirala je s Markom u Dubrovniku nakon svog nastupa i sve podijelila s fanovima, koji su, očekivano, bili puni lijepih riječi za mladi par. 

Podsjetimo,  Andrea je krajem rujna 2016. prekinula višegodišnju vezu s bivšim dečkom Domagojem, a jednom je prilikom priznala da joj se muškarci boje prići.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) +7 Princ William i Kate (Foto: AFP) Celebrity Meghan ostavila Kate u sjeni dekolteom i detaljem zbog kojeg javnost misli da je ponovno trudna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene