Andrea Šušnjara ranije je skrivala od javnosti dečka Marka Juričića s kojim je u vezi više od dvije godine, a sada ponekad podijeli fotografiju s njim i pokazuje koliko je sretna.

Galerija


Andrea Šušnjara (33) objavila je fotografiju sa sedam godina mlađim dečkom Markom Juričićem kojeg sve češće pokazuje posljednjih mjeseci. 

Vezani članci Slika nije dostupna OVE STVARI NIKADA JE NE PITAJTE ne odgovara za svoje postupke Slika nije dostupna Što će joj reći dečko? Andrea pokazala svog prijatelja s povlasticama!

Par je u vezi više od dvije godine, a na početku ga je pjevačica Magazina skrivala od javnosti. "Poljubac na snijegu", napisala je Andrea uz njihovu sliku na planini Jahorini u Bosni i Hercegovini. 

Pratitelji pjevačice na Instagramu su komentirali kako su lijep par. "Aww. Predivno", "Uživajte, zasluženo je", "Hej, vas dvoje premedenih ljudi", napisali su joj. 

Ipak, nekima je upao u oči jedan detalj s fotografije. "Mogao je ruke izvaditi iz džepa ili da se ne bi smrznuo? Ljubi ona njega, on se pravi da ga nema, muško", komentirala je jedna pratiteljica. Andreu su njene riječi jako nasmijale i samo je stavila emotikone koji plaču od smijeha i izraz top. 

Pratiteljica se na to još nadovezala. "Svaka čast tebi, ja bih ga u snijeg bacila, za tebe ih ima kojeg hoćeš", istaknula je. Jedan pratitelj je upitao i gdje su im skije, a pjevačica je lajkala njegov komentirao. 

Mateo Kovačić pohvalio se preslatkom fotkom sinčića Ivana, a njegovi suigrači su osvojili javnost komentarima

Kristina Mandarina uz haljinu dubokog dekoltea odabrala neobičnu obuću, a mnogi su se usredotočili na nešto drugo