Andrea je komentirala nastup Lane Jurčević, koja je imitirale upravo nju.


Natjecatelji u četvrtoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' uspjeli su svojim jedinstvenim nastupima osvojiti srca gledatelja, ali i stručnog žirija.

Jedna od njih je bila i Lana Jurčević koja je na pozornicu izašla kao Andrea Šušnjara iz grupe Magazin. Njezin nastup u najgledanijem zabavno-glazbenom showu gledala je i Andrea te je za Dnevnik.hr komentirala njezin nastup. ''Lana se jako dobro snašla u scenskom nastupu i jako me nasmijala. Plesni pokreti i plava kosa – nepogrešivo'', kroz smijeh je prokomentirala Andrea i dodala kako joj se dopala izjava kolegice Indire. Uspješna transformacija u plavokosu pjevačicu osim Indire uvelike je oduševila i Sandru Bagarić. "Skinula si sve. Zračila si kao i ona. Vidim da su ti okice nekako onako zaokružene. Ma sva si slatka!", komentirala je Sandra.

OVDJE pogledajte kako je lažni Thompson upao u garderobu Lane Jurčević.

Lana Jurčević, Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr)

Podsjetimo, Lana je izvela hit pjesmu grupe Magazin "Kemija". Svojom uspješnom transformacijom zabavila je i žiri i publiku, a sigurni smo da će nas Lana i u sljedećoj emisiji oduševiti svojim nastupom kao Halid Bešić.

Lana Jurčević, Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr)

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebook ,Instagram, Twitteri YouTube-a.