Glazbenik je u svojoj autobiografiji iznio brojne laži, tvrdi njegova bivša supruga.


Legendarna britanska zvijezda Phil Collins nakon dugog niza godina ponovno je u centru pažnje, ali ne zbog svog novog albuma već zbog autobiografije ‘Not Dead Yet’. U njoj je progovorio o svojim ljubavnim vezama te o varanju supruge Jill Tavelman. Otvoreno je optužio bivšu suprugu, ljubav iz srednjoškolskih dana, Andreu Bertorelli za raspad njihova braka.

Vezani članci Phil Collins i Orianne Cevey Legendarni glazbenik u problemima zbog bivše žene: Želi je potjerati iz svoje vile jer se opet udala, a ona odbija otići Lily Collins (Foto: Profimedia) Mlada holivudska glumica ponovno je na udaru kritika zbog fotografija u bikiniju na kojima joj se vide rebra

 

Svaka priča ima dvije strane, stoga je svoju verziju otkrila njegova supruga. Bijesna i ljuta što nju krivi za prekid njihove veze Bertorelli, s kojom je proveo pet godina u braku, izjavila je kako je njegova autobiografija čista laž., piše Daily Mail.

'' Sve do sada, vjerovala sam da je sve dio prošlosti. Napokon sam se uspjela od toga odvojiti, sve dok se on nije vratio na scenu i izdao autobiografiju koja je puna laži'', rekla je Andrea i dodala kako je lagao o osnovnim stvarima. ''Primjerice Phil i ja smo se vjenčali u ckrvi u Epsomu, Surrey, dok u njegovoj knjizi piše kako je vjenčanje bilo u Actonu. To je samo jedan od mnogobrojnih primjera'', rekla je bijesna 65-godišnja Andrea.

'' Prema njemu, on je mene ostavio nakon što sam ga ja prevarila sa dekoraterom. Tu priču u intervjuima i kada to čujem, muka mi je. Nikada nije izašlo da je i on mene prevario i to s nekoliko žena i da smo se zato rastali'', tvrdi Philova bivša supruga .

''Nije nikad niti rekao da je naš brak propao zbog njegove nagle naravi. Nikada probleme nije rješavao razgovor, već bi poludio i radio scene. Imala sam osjećaj da me zlostavlja '', rekla je Bertorelli koja smatra da vrijeme da Collins prestane glumiti žrtvu.