Problemi iz kuhinje

'Ako svi vide da ne znam kuhati, morat ću imati dvanaest mačaka'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrea Andrassy priznaje da nije ni malo lak zadatak kuhati pred kamerama.

Prije nešto više od tri tjedna Andrea Andrassy postala je dio MasterChef kuhinje.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović objasnili su i svoju odluku Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

'Mislim da su prvi susreti s kuhanjem bili kad je mama skuhala bolonjez i meni i bratu dala da podgrijemo i napravimo špagete. Uglavnom sam gledala kako mama radi i pokušala sam to replicirati i bilo je jako loše na početku. S vremenom je postalo bolje', objasnila je uvijek nasmijana Andrea.

Andrea priznaje da je u MasterChef došla kako bi što više naučila, a dobrih savjeta ne nedostaje.

'Sve me mama naučila kuhati. Recimo da znam da je važno pri dinstanju da luk bude stavljen na vruće ulje. To možeš napraviti razliku između dobrog i lošeg jela', otkrila je.

MasterChef zahtjeva visoku dozu kreativnosti, no Andrei je ponekad upravo to veliki problem.

'Ja ne volim generalno ta kreativna rješenja. Moj bivši dečko je stavio cimet u gulaš jer kao 'zašto ne'. Postoje ti ljudi koji vole reći da se vole igrat u kuhinji i to zvuči sve jako cool, ali u biti jednostavno te njihove igre rezultiraju pogrešnim odabirom. Ja se volim držati nekih klasičnih rješenja i isprobanih recepata', kaže.

Kako sama kaže, ljubav apsolutno ide kroz želudac. U četvrtoj epizodi kulinarskog showa zadatak je bio pripremiti raskošni uskršnji stol, a Andrea je prizanal da je to nešto što ona prvi put sama radi.

'Ivana Marić me u jednom trenutku pitala zašto tako zagriženo i zabrinuto pripremam stvari. Ona je udana žena, ona ne mora nikoga zadiviti. Mene ako vide na kameri da ne znam kuhati, morat ću imati dvanaest mačaka', objasnila je Andrea.

Celebrity MasterChef gledajte u nedjelju u 21:45h, a ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV. Sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr! Propuštene epizode pogledajte OVDJE.



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene