Luka Bulić, Andrea Andrassy, Ivana Kovač i Marko Perković Thompson osudili su, između ostalih, nerede koje su hrvatski navijači napravili na Euru.


Velike nerede na utakmici između Hrvatske i Češke komentira danas cijela Hrvatska, Europa, ali i domaći celebrityji. I svi su jednako šokirani i razočarani. Ovo nije način na koji se navija i na koji se država voli-

Vezani članci Marko Perković Thompson (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ravnateljstvo policije o presudi za uzvikivanje pozdrava ZDS na javnom mjestu i hoće li policija za to podnositi prekršajne prijave: "Apsolutno" Koncert Marka Perkovića Thompsona u Splitu (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 16 Visoki prekršajni sud odlučio: "Za dom spremni" kažnjiv i u pjesmi Bojna Čavoglave!

Ogorčen je strastveni navijač Luka Bulić, koji je na svom Facebooku napisao što misli o svemu. 'Je li ovo zaslužio ijedan od njih jedanaestorice koji su bili na terenu ekipe države koje si ti dio, bijedniče?', zapitao se Bulić, koji je i zaplakao. 'Sram bi te moglo biti da su ti roditelji usadili taj osjećaj u tebe', dodao je Bulić.

Razočarana je i pjevačica Ivana Kovač. 'Bravo momci, bravo VATRENI! A vi što se nazivate 'navijačima', bacate baklje i sramotite cijelu zemlju: sakrijte se u mišju rupu! Sram vas bilo! Sebične primitivčine i kukavice', poručila je Ivana. Kolumnistica i voditeljica Andrea Andrassy kratko je poručila bakljašima što misli. 'O nebitni stvore s bakljom, rođen si jadan i nebitan, umrijet ćeš jadan i nebitan, jadna ti majka. Fuj', rekla je Andrea.

Pjesmom je sve rekao i Marko Perković Thompson, inače strastveni navijač hrvatske reprezentacije. Razočarani Marko istaknuo je svoje stihove 'Od vremena, još od Krista, Nova lica, scena ista, Vražje sile se trude, Da nas ne bude', napisao je Marko i podijelio svoju pjesmu 'E moj narode'.