Teniska legenda Andre Agassi stigao je u Umag. Za Dnevnik.hr otkrio je što ga najviše fascinira u Hrvatskoj te kada će oploviti našu obalu!


U Umag su stigli slavni tenisači, među njima i legendarni Andre Agassi, Goran Ivanišević i Juan Carlo Ferrero. Konferencijom za medije najavljen je egzibicijski meč na kojem će sudjelovati. Agassi je za Dnevnik.hr dao intevju, u kojem je otkrio što ga je najviše fasciniralo u Hrvatskoj te kada planira oploviti našu obalu.

'Ovo je moj prvi posjet Hrvatskoj, i ne mogu vjerovati da sam tu. Posebno mi je drago što sam tu zbog Gorana, koji mi je jako drag, i jako sam se veselio njegovom uspjehu na Wimbledonu', kazao je Agassi. Dodao je da je oduševljen hrvatskom prirodom i ljudima. 'Od gradonačelnika sam dobio monografiju i vino. Ljudi su predivni, lijepi i visoki i oduvijek mi je to prva asocijacija na Hrvatsku. Za to je zaslužan Goran', dodaje Agassi.

Andre Agassi (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL)

Iako ovo ljeto neće provesti na našoj obali, planovi za sljedeće ljeto su jasni. 'Namjeravam uzeti brod i oploviti cijelu vašu obalu', rekao je slavni tenisač. Ova teniska legenda danas uživa u obiteljskom životu uz tenisačicu Steffi Graf. 'Tajna mog uspješnog braka sa Steffi Graf je razumijevanje i poštovanje. Imamo iste ciljeve, moj otac je bio strog prema meni, ali ja nisam takav. Djeca se razvijaju kako žele, ali ipak pazim na disciplinu', jasan je bio Agassi.

Andre Agassi (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL)