Andra Day bila je jedna od najprimjećenijih zvijezdi na crvenom tepihu 93. dodjele nagrade Oscar.

Galerija


Zlatna haljina za dodjelu zlatnih kipića pokazala se dobitnom kombinacijom za glumicu Andru Day nominiranu u kategoriji za najbolju glumicu, a koja je doslovno zablistala u uskom modelu s neobičnim prorezom.

Vezani članci Chloe Zhao - 4 Ispisala je filmsku povijest i povijest dodjele Oscara, postigla je nešto što nitko prije nje nije uspio Scena iz filma Mank Crno-bijeli film "Mank" ima čak 10 nominacija, hoće li se ponoviti priča s dodjele Oscara iz davne 1942. godine?

36-godišnja Andra samouvjereno je šetala crvenim tepihom u haljini omiljene holivudske dizajnerice Vere Wang, koju krasi duboki prorez na nozi, ali i prorez na boku. I prije same dodjele najavila je da će se pojaviti u kreaciji kakva još nije viđena na dodjeli Oscara.

"Želim obući nešto što ja kao Andra Day, ne bih nikada nosila prije filma The United States Vs. Billie Holiday. Želim nešto jako, jako seksi. Nešto što je stvarno lijepo i odgovara tijelu žene", izjavila je uoči dodjele za magazin People.

O svojoj kreaciji razgovarala je i s dizajnericom Wang i nije krila oduševljenje njezinim radom.

"Zaista je shvatila moju viziju i ono što sam željela. Stvorila je nevjerojatnu kreaciju, a ja sam jako ushićena zbog toga. Čast mi je što ću nositi na dodjeli Oscara", bila je zaključila Andra.

Zanimljiv dekolte slatkice iz romantičnih komedija ukrao sve poglede, u ovakvom izdanju još je nismo vidjeli

''Nomadland'' je proglašen najboljim filmom, u kategoriji najbolje glumice nagradu je uzela Frances McDormand, a Anthony Hopkins je najbolji glumac