Nakon što su se 2010. godine razveli, čini se kako je ljubavni par ponovno zajedno.


Iako su se zavjetovali na vječnu ljubav,  2010. godine raspalo se mnogo brakova slavnih, a među njima je svakako i brak Anđe Marić i Primoža Dolničara. Njihov su razvod braka popratili svi mediji posebice zbog jednog pikantnog detalja.

Vezani članci Slika nije dostupna Anđin bivši muž na sudu zbog psihičkog i fizičkog zlostavljanja Slika nije dostupna Anđa je izgubila skrbništvo nad sinom

Šuškalo se kako je do raspada braka došlo zbog Dolničareve nevjere. Fotograf je prevario pjevačicu s njezinom prijateljicom koja je ostala trudna i to dok su supružnici još bili u braku. U kasnijim intervjuima, pjevačica je priznala kako ju je bivši suprug maltretirao zbog čega je najviše patilo njezino zdravlje.

Kruna njihove ljubavi je svakako i njihov sin Gašper. Nakon raspada braka, bivši supružnici pravdu su odlučili pronaći na sudu gdje su se borili za skrbništvo svoga sina. Jedno vrijeme, pjevačica čak nije ni smjela vidjeti svoga sina, a sve zbog, kako kaže, sutkinje koja je imala nešto protiv nje.

Nestabilni obiteljski odnosi i razvod braka uvelike su utjecali na Anđino zdravlje. Stoga je pjevačica sve šokirala objavom jedne fotografije na društvenim mrežama.

 

Sin Gašper proveo je dio ljetovanja kod oca, a prema objavljenim fotografijama čini se kako je bivši par ponovno uplovio u ljubavnu luku. Pjevačica se tako na Twitteru obračunala sa sutkinjom, koja joj je stvarala probleme. 

A sudeći prema ostalim fotografijama na društvenim mrežama, pjevačica je vidno sretna i zadovoljna.