"Legendo Anđo!"

Anđa Marić objavila dirljiv video u kojem hoda uz pomoć štake: "Nikada nisam to prikazivala jer me bilo sram"

Anđa Marić (Foto: Instagram) Anđa Marić (Foto: Instagram) instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić (Foto: Instagram) Anđa Marić (Foto: Instagram) Anđa Marić, pjevačica i spisateljica (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Anđa Marić, pjevačica i spisateljica (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Anđa Marić i Goran Bare (Foto: Instagram) Anđa Marić Anđa Marić i Davor Garić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Anđa Marić, pjevačica i spisateljica (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Anđa Marić objavila je na Youtubeu video u kojem hoda pomoću štake i priznala kako je prije zbog toga osjećala sram.

Pjevačica Anđa Marić godinama se već uspješno bori s multiplom sklerozom i o svojom zdravstvenom stanju redovito obavještava svoje pratitelje na društvenim mrežama, a nedavno je na svom kanalu na Youtubeu objavila video u kojem hoda uz pomoć štake.

Pogledaj i ovo Anđa Marić - 7 ''bili smo u nevjerici'' Anđa Marić uz fotografiju poljupca s najdražim muškarcem prisjetila se situacije koju nikad neće zaboraviti: ''Gledali smo kako se časte, mi nismo bili dostojni poziva za stol''

"Kako sam pobijedila sram i nije mi pala kruna s glave – pogledajte u videu. Nikada nisam prikazivala kako hodam jer me bilo sram, bilo me sram da padam, da trebam pomoć, da sam bolesna, da mi se zavrti bla bla. Sram je vrlo ljudska kvaliteta, ali vrlo toksična. Svijet promovira savršenstvo nikada nismo dovoljno dobri, dovoljno uspješni, dovoljno bogati, dovoljno zgodni, dovoljno mladi. Umjesto savršenstva trebalo bi promovirati ranjivost", napisala je Anđa na Twitteru.

"Anđo samo naprijed, uvijek si bila posebna tako da se ne bih začudio ni da poletiš", "Inspiracija si", "Bravo Anđo, samo hrabro naprijed", "Legendo Anđo!!! Bori se samo!!! Kakav sram, pa možeš biti ponosna!!!", "Žena s karakterom. Predivna duša i nesalomljiv duh. Bravo, kraljice!", "Samo jako. Nema odustajanja", samo je dio poruka ohrabrenja i podrške koje je dobila u komentarima ispod videa.  

Anđa se prije nekoliko mjeseci javila iz bolnice Sestara milosrdnica i objavila fotografiju na kojoj nasmijana leži u bolničkom krevetu i uz koju je otkrila kako se osjeća.

"Ranjivost je dobar osjećaj", napisala je Anđa, koja je zanimanje javnosti privukla kada je 1998. godine proglašena drugom pratiljom na izboru za Miss Hrvatske, što joj je otvorilo put u manekenske vode, a kasnije i glazbene.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) +10 Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Celebrity Nikome nije jasno što to ima ovaj 27-godišnji mladić da u njegovom zagrljaju završavaju i puno starije ljepotice!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) +3 Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Zanimljivosti Vezu su od svih uspjeli tajiti čak dvije godine i malo tko se sjeća da su bili zajedno, a evo u kakvom su točno odnosu danas

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene