Objavila dirljivi video

Anđa Marić pobijedila crne liječničke prognoze i nakon sedam godina napravila svoje prve samostalne korake

Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 1 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 1 Nova TV 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 1 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 2 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 3 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 4 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 5 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 6 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 7 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 8 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 9 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 10 +5 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 11 Galerija

Anđa Marić na Twitteru se pohvalila da je napravila prve samostalne korake nakon što je zbog multiple skleroze sedam godina hodala pomoću štaka.

Pjevačica i nekadašnja manekenka Anđa Marić godinama se bori s multiplom sklerozom i o svojom zdravstvenom stanju redovito obavještava svoje pratitelje na društvenim mrežama, a sada se pohvalila velikim uspjehom.

Pogledaj i ovo Anđa Marić - 7 ''bili smo u nevjerici'' Anđa Marić uz fotografiju poljupca s najdražim muškarcem prisjetila se situacije koju nikad neće zaboraviti: ''Gledali smo kako se časte, mi nismo bili dostojni poziva za stol''

"Inače, doživjela sam pravu renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake nakon sedam godina bivanja u okovima svog tijela smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću..." napisala je Anđa uz video koji je objavila na svojem Twitteru, a vijest je obradovala njezine pratitelje.

"Veselim se s tobom", "Bravo! Divim ti se, pravi si borac!", "Sjajno! Baš sam neizmjerno sretna zbog tebe", neke su od brojnih poruka podrška koje je dobila.

Anđa zbog multiple skleroze neko vrijeme nije mogla ni govoriti i pjevati, a u emisiji "Zdravlje na kvadrat" otkrila je kako je došlo do promjene nabolje.

"Ja cijelo vrijeme radim na sebi i htjela sam, kada sam dobila dijagnozu, mislila sam - možda je rješenje u matičnim stanicama jer imam upale po cijelom mozgu i leđnoj moždini. Ja sam probala hranu, terapije, vježbe, svašta, ali najviše upalno za mene je emocija i kako reagiram na stvari", pojasnila je tada.

Liječnici su joj prognozirali da će biti u kolicima još 2014. godine. Neurolozi u Njemačkoj su davali grozne prognoze. Srećom, ispostavilo se da su bili u krivu.

"Htjela bih doći u tu kliniku gdje su mi onako rekli: 'Užas, nikad nismo vidjeli osobu u gorem stanju. Kako je to neliječeno?! Strašno!'", prisjetila se.

Inače, Anđa je zanimanje javnosti privukla kada je 1998. godine proglašena drugom pratiljom na izboru za Miss Hrvatske, nakon čega je ostvarila uspješnu manekensku, ali i pjevačku karijeru.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) +2 Nataša Bekvalac (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Celebrity Zavirite na luksuzno imanje jedne od najpoznatijih Srpkinja, kada sama tamo ne uživa, iznajmljuje ga po vrtoglavoj cijeni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene