Anđa Marić nedavno je dobila skrbništo nad sinom nakon duge borbe, a sada je život ponovno lijep, a Anđa je 'zaljubljiva'.


Anđa Marić nakon šest godina borbe nedavno je je dobila skrbništvo nad sinom Gašperom. Svašta je tijekom tih godina proživjela, ali nikad nije odustala, što dokazuju i brojni porazi koje je morala pretrpjeti. Sada ima svog sina uz sebe, život joj je ponovno lijep, te priznaje kako je 'zaljubljiva', iako zadnji pokušaj nije prošao slavno, Anđu je cijeli slučaj oduševio.

Vezani članci Daniel Delale (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Daniel Delale pokazao majku i sestru: ''Lajkam maminu frizuru'' Anđa Marić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Anđa Marić zbog multiple skleroze konzumira kanabis: "Ljudi su iznenađeni kad vide moje stare nalaze"

'Nedavno sam jednom dečku poslala poruku tipa 'Mislim da si najljepši primjerak muškog roda'. Odgovorio mi je sa 'Hvala na komplimentu, ali ne mogu se dopisivati s tobom jer imam curu'. Ispričala sam mu se rekavši mu da nisam znala i počela ga još više cijeniti. Bilo mi je čak drago što znam nekoga tko je tako iskren i vjeran svoj partnerici', kazala je Anđa za Story.hr.