Ponovno sretna

OVO JE BILO OPAKO 'Ne mogu se dopisivati, imam curu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anđa Marić nedavno je dobila skrbništo nad sinom nakon duge borbe, a sada je život ponovno lijep, a Anđa je 'zaljubljiva'.

Anđa Marić nakon šest godina borbe nedavno je je dobila skrbništvo nad sinom Gašperom. Svašta je tijekom tih godina proživjela, ali nikad nije odustala, što dokazuju i brojni porazi koje je morala pretrpjeti. Sada ima svog sina uz sebe, život joj je ponovno lijep, te priznaje kako je 'zaljubljiva', iako zadnji pokušaj nije prošao slavno, Anđu je cijeli slučaj oduševio.

Pogledaj i ovo Anđa Marić - 7 ''bili smo u nevjerici'' Anđa Marić uz fotografiju poljupca s najdražim muškarcem prisjetila se situacije koju nikad neće zaboraviti: ''Gledali smo kako se časte, mi nismo bili dostojni poziva za stol''

'Nedavno sam jednom dečku poslala poruku tipa 'Mislim da si najljepši primjerak muškog roda'. Odgovorio mi je sa 'Hvala na komplimentu, ali ne mogu se dopisivati s tobom jer imam curu'. Ispričala sam mu se rekavši mu da nisam znala i počela ga još više cijeniti. Bilo mi je čak drago što znam nekoga tko je tako iskren i vjeran svoj partnerici', kazala je Anđa za Story.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene