Anđa Marić i Goran Bare druže se kao prijatelji već godinama, a ovih su se dana družili na rijeci.

Galerija


Pjevačica Anđa Marić osvježenje od ljetnih vrućina potražila je na rijeci u Karlovcu, a društvo joj pravi prijatelj i kolega Goran Bare.

Vezani članci Svečana procesija za Mariju Krucifiksa - 2 U svečanoj povorci u Rijeci posmrtni ostaci Riječke Majke ispraćeni su na posljednji počinak u kapelici Presvetoga srca Isusova Kupanje na zabranjenoj plaži Sablićevo (Foto:Goran Kovacic/PIXSELL) Zabrana im ništa ne znači: Kupači prelaze preko ograde kako bi došli do plaže Sablićevo

Dobre zabave i smijeha ne nedostaje im, a na fotografiji objavljenom na Anđinu profilu na Instagramu možemo vidjeti da joj je Bare priskočio u pomoć s pranjem kose.

 

A post shared by andjamarics (@andjamarics) on

"Goran Bare mi pere kosu šamponom", napisala je pjevačica ispod fotografije koja je izazvala mnoštvo pozitivnih komentara i više od 700 lajkova.

Anđu i Gorana povezuje dugogodišnje prijateljstvo i često se druže.

 

A post shared by andjamarics (@andjamarics) on

Anđine objave na društvenim mrežama pravi su primjer življenja života plunim plućima i iskorištavanja svakog slobodnog trenutka na što bolji način.

Podsjećamo, pjevačici je prije nekoliko godina dijagnosticirana multipla skleroza, no njezino se zdravlje do danas, nasreću, znatno popravilo zahvaljujući alternativnim načinima liječenja za koja se odlučila.