Na sudu u Sloveniji, Anđa Marić borila se šest godina za skrbništvo nad sinom Gašperom. Konačno je dobila i, kaže, odlično se osjeća.


Nakon višegodišnje bitke na slovenskom sudu, Anđa Marić je uspjela. Naime, dobila je skrbništvo nad sinom Gašperom, i time zatvorila stranicu najdramatičnije životne faze.

Vezani članci Anđa Marić, pjevačica i spisateljica (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Anđa Marić demantira priče da je u vezi s bivšim suprugom: "Ja nisam glupa!" Anđa Marić i Goran Bare (Foto: Instagram) Anđa Marić uživa u posebnim tretmanima na rijeci: "Goran Bare mi pere kosu šamponom"

U intervjuu je izjavila kako je bila spremna čak i na međunarodni incident, samo da joj ne uzmu sina. Sretna što se sve završilo, sada može, kaže, nastaviti život bez tereta.

'Gašper je bio presretan kad smo mu rekli da sam dobila. Sad se osjećamo kao da smo tek počeli živjeti, kao da smo skinuli ruksake pune kamenja i možemo hodati. Osjećam se kao da sam cijele tridesete bila u nekom lošem mraku, nekoj tami samookrivljavanja - odabrala pogrešnog partnera, zeznula samu sebe - i sad napokon osjećam da izlazim iz te loše faze. Odlično se osjećam i prvi put sam znatiželjna što će se dogoditi', rekla je Anđa Marić za Story.