Andie MacDowell prvo je promotrila ima li koga u blizini, a potom se provukla ispod ograde te su kćeri slijedile njezin primjer.

Galerija


Glumica Andie MacDowell (61) očito smatra da za nju i njezine kćeri Rainey (30) i Margaret (25) ne vrijede ista pravila kao za druge tijekom pandemije koronavirusa.

Vezani članci Andie MacDowell Tko bi rekao da su ovo zvijezde koje smo navikli gledati u tip-top sređenim izdanjima? Andie MacDowell i Margaret Qualley Kao druga osoba: Glumačka diva neprepoznatljiva izašla iz kućne izolacije ispijenog i zabrinutog lica

Andie je viđena u Los Angelesu kako se provlači ispod ograde u zatvoreni park Debs s djecom i psom. Glumica je pogledala ima li gdje kakvih promatrača, a onda je zaobišla prepreku u svojoj šetnji.  

MacDowell je ignorirala znak koji upozorava da je park zatvoren do 30. travnja zbog koronavirusa, a Daily Mail je tražio njezin komentar o snimljenom kršenju zakona. 

Park Debs zatvoren je 10. travnja, a gradske vlasti Los Angelesa ranije su objavile da se svi javni putovi za šetnje i planinarenje zatvaraju. Također su zabranili korištenje plaža, javnih bazena, košarkaških terena i ostalih sportskih prostora. Neki su parkovi ostali zatvoreni za hodanje i trčanje, ali je obvezno socijalno distanciranje. 

 

Nogirala ga je samo tri dana prije zakazane svadbe, a o razlozima tog skandala dugo se nagađalo

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju