Andie MacDowell se na crvenom tepihu u Cannesu pojavila u prirodnom izdanju te je pokazala sijedu kosu, a ispričala je da su joj menadžeri savjetovali da to ne radi.

Galerija


Glumica Andie MacDowell prije nekoliko je dana zablistala na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu te je otkrila kako izgleda njezina prirodna kosa, no njezin menadžerski tim pokušao ju je od toga odgovoriti.

Vezani članci Andie MacDowell - 2 Buntovna glumica prekršila zakon zbog šetnje, čini se da za nju ne vrijede ista pravila Andie MacDowell i Margaret Qualley Kao druga osoba: Glumačka diva neprepoznatljiva izašla iz kućne izolacije ispijenog i zabrinutog lica

"Na samom početku karantene pustila sam svoju prirodnu sijedu kosu te su mi djeca govorila da izgledam opako tako", ispričala je 63-godišnja glumica za Vogue. Dodala je kako bi često svezala kosu u rep te su se samo vidjele "boje soli i papra". "Uspoređivala sam se s Georgeom Clooneyjem, jer zašto ne? Već neko vrijeme imam osjećaj da moram ovako izgledati jer mi je to prirodno i to je ono što ja jesam", priznala je glumica.

Menadžeri su joj govorili kako nije još vrijeme da pokaže sijedu kosu, no usprotivila im se. Kaže kako će za dvije godine imati 65 te da sada na miru može pokazati kako zaista izgleda. Priznaje da se bojala kako će njezini obožavatelji na sve reagirati, no oduševila se kada su je počeli obasipati komplimentima.

"Ugodno se osjećam u svojoj koži i mislim da mi to dobro pristaje", zaključila je.

Zbog nje je dao treću šansu braku i odlučio imati još djece, a njegova najstarija kći je čak sedam godina starija od nje

Naša atraktivna voditeljica javila se s plaže u potpuno prirodnom izdanju, svi se slažu da je bez šminke i frizure još ljepša!