mamac za poglede

Uživo izgleda potpuno drugačije nego na Instagramu, ali nikome nisu promaknule njezine bujne obline!

Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia \ Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Galerija

Najbolja prijateljica Kylie Jenner bila je pravi mamac za poglede na plaži u Miamiju.

Anastasia "Stassie" Karanikolaou najpoznatija je kao najbolja prijateljica milijarderke Kylie Jenner, a svakim pojavljivanjem u javnost osigura si status zvijezde zahvaljujući svojim bujnim oblinama.

Pogledaj i ovo Anastasia \ Treba li joj to? Na prvi pogled ona je fantastična, na drugi potpuno plastična, a tek su joj 22

Ovih je dana bila meta paparazza dok je uživala na plaži u Miamiju, a zeleni minijaturni bikini istaknuo je njezine bujne obline. Nije se bunila na pažnju koju je dobivala, a bezbrižno je uživala u društvu prijateljice. Iako se pokušala sakriti ispod kape, nikome nije promaknula njezina pojava u golišavom izdanju.

Ovu 23-godišnju influencericu na društvenoj mreži prati više od 10 milijuna ljudi, koji je obasipaju lajkovima i komplimentima, no malo njih bi je prepoznalo da je na ulici sretnu bez šminke. Iako se uživo dosta razlikuje nego na Instagramu, gdje je uvijek potpuno našminkana, a fotke uređuje i u Photoshopu, mnogi tvrde kako je lijepa u bilo kakvom izdanju.

Osim što i inače pozira u seksi izdanjima bez suvišnih krpica, pa i potpuno gola, Stassie otvoreno govori o svojim plastičnim operacijama. Tako je otkrila da je povećala grudi, no i da je kasnije implantate zamijenila manjima jer su joj prethodni stvarali probleme.

Priznala je i da je stavljala filere u usne te objasnila da ljudi idu na kozmetičke zahvate kako bi se riješili svojih nesigurnosti. Inače, Anastasia je kći grčkog tajkuna Periklisa Nikolaosa Karanikolaoua, koji je dio poznate marketinške tvrtke World Financial Group.

S Kylie je prijateljica od 11. godine života, a djevojke često dijele zajedničke fotografije u seksi izdanjima, no ponekad ih pratitelji napadaju da previše uređuju slike.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović - 3 Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) Aleksandra Dojčinović (Foto: John Pavlish) +0 Larry Namer i Aleksandra Dojčinović Celebrity Nikad kraća minica Aleksandre Dojčinović istaknula je duge noge i savršenu liniju naše lijepe dizajnerice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene