Hrabra i u 50. godini

Uuups! Nespretno dizanje i mini haljina pjevačicu doveli do prave katastrofe na pozornici!

Anastacia (Foto: Profimedia) Anastacia (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Anastacia (Foto: Profimedia) Anastacia (Foto: Profimedia) +0 Anastacia (Foto: Profimedia) Galerija

Anastacia se nakon britanske verzije Plesa sa zvijezdama sada natječe u talijanskoj inačici showa.

Svoje plesne vještine Anastacia je pokazala još prije dvije godine u britanskoj inačici Plesa sa zvijezdama, a 49-godišnja pjevačica sad se natječe i u talijanskoj verziji.

Pogledaj i ovo Marko Mrkić i djevojka - 2 ''Pazi ovo..'' Mentor iz našeg hit-showa podijelio avanture s putovanja po Europi: "Ako Irci nešto znaju, to je u sve staviti alkohol''

Njezin nastup proteklog vikenda mnogi su primijetili. Čim je na pozornicu izašla u minijaturnoj haljini s resama, bilo je jasno da će biti zabavno, no ni ona sama vjerojatno nije očekivala da će joj zadati baš toliko problema. Naime, dok ju je partner dizao i okretao u zraku, gledatelji su vidjeli i više nego što je bilo planirano, a od totalne katastrofe spasio ju je samo prozirni bodi koji je nosila.

Anastacia (Foto: Profimedia) Anastacia (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No Anastacia zbog ovih neugodnosti nimalo ne brine, a na društvenim se mrežama svom kolegi Maykelu Fontsu zahvalila na strpljenju s njom i uzbudljivim plesnim koracima koje je osmislio. A i unatoč situaciji u kojoj se našla, mnogi su primijetili da pjevačica u 50. godini izgleda fantastično. 

Anastacia (Foto: Profimedia) Anastacia (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene