Anastacia se nakon britanske verzije Plesa sa zvijezdama sada natječe u talijanskoj inačici showa.

Galerija


Svoje plesne vještine Anastacia je pokazala još prije dvije godine u britanskoj inačici Plesa sa zvijezdama, a 49-godišnja pjevačica sad se natječe i u talijanskoj verziji.

Vezani članci Mia Kovačić Već 14 godina jedno je od zaštitnih lica Nove TV: ''Ja sam onaj gost koji ne želi otići i udomaćio se do kraja'' Valentina Walme Jedna od naših najljepših plesačica s nostalgijom se prisjetila lijepih vremena, a objavu je komentirao i njezin kolega

Njezin nastup proteklog vikenda mnogi su primijetili. Čim je na pozornicu izašla u minijaturnoj haljini s resama, bilo je jasno da će biti zabavno, no ni ona sama vjerojatno nije očekivala da će joj zadati baš toliko problema. Naime, dok ju je partner dizao i okretao u zraku, gledatelji su vidjeli i više nego što je bilo planirano, a od totalne katastrofe spasio ju je samo prozirni bodi koji je nosila.

Anastacia (Foto: Profimedia)
Anastacia (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No Anastacia zbog ovih neugodnosti nimalo ne brine, a na društvenim se mrežama svom kolegi Maykelu Fontsu zahvalila na strpljenju s njom i uzbudljivim plesnim koracima koje je osmislio. A i unatoč situaciji u kojoj se našla, mnogi su primijetili da pjevačica u 50. godini izgleda fantastično. 

Anastacia (Foto: Profimedia)
Anastacia (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia