Dizajnerica Anamarija Asanović nije prošla nezamijećeno dok je prošetala Splitom, a na sebi je imala ležernu ljetnu odjevnu kombinaciju.

Galerija


Domaću dizajnericu Anamariju Asanović dugo nismo vidjeli, a fotografi su je uhvatili dok je u ležernom izdanju s kavom u ruci prošetala ovoga vikenda po Splitu.

Vezani članci Anamarija Asanović i Josip Grabovac - 1 Anamarija Asanović u rujnu predstavlja novu kolekciju na Milanskom tjednu mode: ''Ja vam ne mogu opisati to uzbuđenje!'' Aljoša i Anamarija Asanović - 1 Bivšeg Vatrenog nije lako prepoznati na prvu: Godine su donijele sijedu kosu i bradu, ali ni to mu ne stoji loše

Mlada dizajnerica prije mjesec dana je predstavila svoju novu ljetnu kolekciju inspiriranu pedesetima i šezdesetima. Asanović je istaknula kako je u fokusu svega ženska snaga kroz mediteranski izričaj. Upravo taj izričaj inspirirao ju je i za kombinaciju koju je imala na sebi kada su je uhvatili u šetnji, a nosila je dugačku ljetnu haljinu te je na glavi imala maramu.

Anamarija je inače kći nogometne legende Aljoše Asanovića, koji obožava provoditi vrijeme sa svojom unučicom Zorkom, Anamarijinom kćeri. Dizajnerica je djevojčicu dobila u vezi s Marinom Siriščevićem, s kojim je prekinula vezu nedugo nakon rođenja curice. Detalje o tome je li pronašla novu ljubav Anamarija nije otkrivala javnosti.

Marko Grubnić otkrio gdje on i zaručnik ljetuju, a posebnu pozornost privukle su njegove kupaće gaće