Otputovala ocu

Ljubavni krah Anamarije Asanović: Partner Marin napustio je njihov zajednički dom

Anamarija Asanović (FOTO: Instagram) Anamarija Asanović (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anamarija Asanović (FOTO: Instagram) Galerija

Nakon ljubavnog kraha Anamarija Asanović otputovala je svom ocu u Australiju.

Anamarija Asanović prolazi ljubavnu krizu s jedriličarem Marinom Siriščevićem. Iako su dobili djevojčicu i stvorili obitelj, zasad su odlučili krenuti dalje svatko svojim putem. Anamarija je nedavno provela mjesec dana kod oca Aljoše u Australiji i bila je to za nju svojevrsna terapija, piše Gloria.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović kći legendarnog Vatrenog Anamarija Asanović objavila je fotografiju s mamom, koju rijetko viđamo, a o braku njezinih roditelja već godinama kruže nagađanja!

Prije puta Marin se iselio iz njihova zajedničkog doma te su odlučili zasad krenuti svatko svojim putem. Jedriličar je otišao na jednomjesečnu regatu u Španjolsku, a Anamarija je s njihovom kćerkicom otputovala ocu u Australiju, a sve kako bi se malo maknula od splitske svakodnevnice. Tamo je i pomogla svom ocu urediti stan. Naime, Aljoša je u Australiji preuzeo drugoligaški klub Melbourne Knights.

 

~ THE END~ #surfingtime #surf #waves #love

A post shared by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene