zgodna splićanka

Kći bivšeg Vatrenog mami uzdahe na plaži u Turskoj, već danima objavljuje golišave fotke s plaže!

Anamarija Asanović Anamarija Asanović Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović - 2 Anamarija Asanović - 1 Anamarija Asanović Anamarija Asanović +11 Anamarija i Antonio Asanović Galerija

Anamarija Asanović na Instagramu je objavila fotografiju s odmora u Turskoj na kojoj pozira u minijaturnom crnom bikiniju, a pratitelji su je obasuli komplimentima na račun izgleda.

Modna dizajnerica i kći bivšeg nogometaša Aljoše Asanovića, Anamarija Asanović, u posljednje vrijeme na Instagramu niže svoje golišave fotografije, koje, ako je suditi prema komentarima koje dobiva, njezini pratitelji željno iščekuju.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović - 3 dobro se osunčala Kći bivšeg Vatrenog pohvalila se preplanulim tenom nakon što je fotkama s plaže dovela društvene mreže do usijanja

Tako ih je sada počastila fotkom s odmora u Turskoj, a pozirala je na pješčanoj plaži u minijaturnom crnom bikiniju, u kojem se pohvalila preplanulim tenom, ali i zanosnim oblinama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anamarija Asanovic (@aanamarijaa)

U komentarima joj se među prvima javila Nina Badrić, koja joj je zalijepila emotikone vatre i srca, dok joj je Jelena Rozga napisala: "Op, op".

"Zgodna, lijepa, pametna, kreativna, vrijedna", "Zavidna figura", "Goriš", "Opa, Miki", "Predivna Anamarija", još su neki od brojnih komplimenata koje je dobila, a slične reakcije izazvala je i ostalim fotkama s odmora u Turskoj, koje možete pogledati u galeriji.

Inače, Anamarija je prošle godine proslavila desetu obljetnicu svojeg rada i tim je povodom za IN Magazin priznala da se o sebi svega naslušala tijekom tog razdoblja, pa i toga da je uspjela samo zbog svojeg prezimena, a zapravo se na svojim počecima nije ni predstavljala pod njim.

"Na svim tim natjecanjima su čak zbog prezimena uveli šifre za natjecatelje da ne bi ispalo da mi je otac nešto namjestio. Uglavnom, u Zagrebu su uvijek bile šifre pod kojima smo se mi dizajneri natjecali. To u biti nitko ne zna, bila sam jedanput 'puž u kućici', u tom stilu je bilo'', izjavila je.

Osim Anamarije, Aljoša s bivšom suprugom Katarinom Marasović ima i sina Antonija, koji je njegova slika i prilika, a također je i nogometaš.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum +2 Leni Klum Zanimljivosti Fotka kćeri Heidi Klum izazvala je veliku polemiku na Instagramu, i ona sama je zaključila da je pretjerala

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Harper Seven i Cruz Beckham - 1 Harper Seven i Cruz Beckham - 2 Harper Seven i Cruz Beckham - 4 Harper Beckham slavi rođendan u Hrvatskoj +24 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 Zanimljivosti Mezimica Beckhamovih sa samo 11 godina uživa u neviđenom luksuzu, a ove fotke su dokaz da je svi tretiraju kao princezu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene