dobro se osunčala

Kći bivšeg Vatrenog pohvalila se preplanulim tenom nakon što je fotkama s plaže dovela društvene mreže do usijanja

Anamarija Asanović - 3 Anamarija Asanović - 3 John Pavlish 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović - 2 Anamarija Asanović - 1 Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović - 1 Anamarija Asanović (Foto: John Pavlish) Anamarija Asanović (Foto: Tonći Čerina) Anamarija Asanović (Foto: Instagram) +2 Anamarija Asanović (FOTO: Toni Mijač) - 1 Galerija

Anamarija Asanović na svečanom događaju u Brelima koji je okupio brojne poznate Hrvate pojavila se u haljinici koja je savršeno naglasila njezin preplanuli ten.

Modna dizajnerica i kći bivšeg nogometaša Aljoše Asanovića, Anamarija Asanović, nedavno je užarila društvene mreža rijetkim fotografijama na kojima pozira u badiću, a sada se pohvalila i rezultatima sunčanja.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović zgodna splićanka Kći bivšeg Vatrenog mami uzdahe na plaži u Turskoj, već danima objavljuje golišave fotke s plaže!

Zgodna Splićanka nije propustila svečanu proslavu početka ljetne sezone u jednom hotelu u Brelima, a na događaju koji je okupio brojne poznate Hrvatice zablistala je u ljubičastoj haljinici koja je savršeno istaknula njezin preplanuli ten.

Izdanjem se pohvalila i na Instagramu, gdje je pokazala gola leđa, a pratitelji su je obasuli komplimentima.

"Mačko", "Savršena", Očaravajuća", "Super si", neki su od komentara koje je dobila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anamarija Asanovic (@aanamarijaa)

Inače, Anamarija je prošle godine proslavila desetu obljetnicu svojeg rada i tim je povodom za IN Magazin priznala da se o sebi svega naslušala tijekom tog razdoblja, pa i toga da je uspjela samo zbog svojeg prezimena, a zapravo se na svojim počecima nije ni predstavljala pod njim.

"Na svim tim natjecanjima su čak zbog prezimena uveli šifre za natjecatelje da ne bi ispalo da mi je otac nešto namjestio. Uglavnom, u Zagrebu su uvijek bile šifre pod kojima smo se mi dizajneri natjecali. To u biti nitko ne zna, bila sam jedanput 'puž u kućici', u tom stilu je bilo'', izjavila je.

Osim Anamarije, Aljoša ima i sina Antonia koji je njegova slika i prilika, a također je i nogometaš. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Caroline Byron i Alana Howarda - 1 Caroline Byron - 2 Vjenčanje Caroline Byron i Alana Howarda - 2 Vjenčanje Caroline Byron i Alana Howarda - 3 +7 Vjenčanje Caroline Byron i Alana Howarda - 4 Zanimljivosti Vjenčanje milijardera i kuharice koje nije naišlo na odobrenje stanovnika jednog od najljepših mjesta u susjednoj zemlji

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Charles Pearce i Ella Dovrnik +25 In Magazin: Ella Dvornik - 12 Celebrity Ella Dvornik u oskudnim kupaćim gaćicama istaknula svoje tetovaže: "Je l' moguće da si se ovoliko skinula?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene