Sjajna glumica!

Ana Vilenica: "Prvi honorar mi je iznosio pet tisuća maraka, narodnjake mrzim, a prvi spoj sam imala u parku"

Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Ana Vilenica (Screenshot: Video) Ana Vilenica (FOTO: Anamarija Batur) Ana Vilenica (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Ana Vilenica (FOTO: Goran Stanzl/Pixsell) Ana Vilenica (FOTO: Matija Habljaš/Pixsell) +0 Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Galerija

Ana Vilenica odnijela je pobjedu u četvrtoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato". Evo što nam je otkrila o transformacijama, ali i sebi!

Ana Vilenica odnijela je pobjedu u četvrtoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 3 Ljepotica u bijelom Minea u haljini s golim ramenima i neobičnim rukavima osvanula u stilu holivudske dive, o ovom će se izdanju još pričati sigurno

U transformacijama itekako uživa, a to nam je potvrdila i u razgovor za Showbuzz.

"Kad staviš tu masku, ti jesi taj čovjek jer je to toliko nevjerojatno. Ja uživam najviše u trenutku kad me otkriju. Stavljaju ti neke silikone, izgledaš si kao punoglavac, lagano šutim, nemam povjerenja, i tako oni to lagano truckaju, pričamo mi, stavljaju se te dlakice, ta perika, i onda kad se okreneš - meni je to super", priča Vilenica o procesu transformacije.

Pobjedu joj je donijela transformacija u Kurta Cobaina, a kaže da je Nirvanu itekako slušala. "Točno se sjećam dana kad sam vidjela taj spot. Išla sam treći razred srednje škole, MTV je tad friško ušao u Hrvatsku i sjećam se kad sam pogledala da sam stala, meni je to bilo super. Nisam neki slušač muzike u smislu da sam slušala sve njihove albume, ali neke pjesme sam jako voljela i bio je to dio mog odrastanja u Rijeci".

Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Foto: PR

Prisjetila se i faze kada je smršavjela čak devet kilograma. "Meni su se dvije stvari dogodile kad sam počela živjeti sama. Kad sam otišla iz Rijeke, bila sam mršavica, i sad sam opet, trebam se malo udebljati. Prva stvar koja mi se dogodila je psihološka glad - kad sam išla u Sarajevo, mislila sam da ću stalno biti gladna. Pitala sam se hoću li preživjeti. U Engleskoj sam se jedno vrijeme udebljala, nije mi bilo jasno od čega. Jela sam te neke njihove salate, ništa, ja sam se od tog debljala. Ne znam što stavljaju u hranu. Ti tamo moraš platiti "organic". Tamo sam to prvi put čula. Kako smo dozvolili da nam netko proda "pod bubrege".

Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Foto: PR

Ana nam je odgovorila i na par brzopoteznih pitanja pa nam je otkrila da više voli Rijeku od Zagreba, Tutića od Huljića i Renea od Igora. Prvi honorar iznosio joj je pet tisuća maraka za dokudramu.

"Kad sam utučena, jedem čokoladu", rekla je Vilenica. Otkrila je i da je prvi spoj imala u parkiću, a prvi poljubac pamti kao nešto Wow. Neostvarena želja joj je snimiti film u vlastitoj produkciji. Nema omiljeni narodnjak jer ih zaista, kaže, mrzi! A životni moto joj je: "Vjeruj u sebe".

Ana Vilenica (FOTO: Anamarija Batur) Ana Vilenica (FOTO: Anamarija Batur)

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene