mlada glumačka nada

Zanosna Splićanka sprema se osvojiti domaću publiku ljepotom i talentom, evo gdje ćemo je uskoro moći gledati

Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ana Uršula Najev Galerija

Ana Uršula Najev već je dobro poznata u splitskim kazališnim krugovima, a sada se sprema osvojiti i širu publiku u seriji "Kumovi", koja uskoro stiže na Novu TV.

Splićanka Ana Uršula Najev (25) jedna je od najperspektivnijih mladih domaćih glumica.

Karijeru je započela graditi u kazalištu, a sada se sprema osvojiti i širu publiku u seriji "Kumovi", koja uskoro stiže na Novu TV.

Lijepoj Splićanki pripala je uloga Luce, koja se zaljubljuje u zgodnog Janka, a njega će utjeloviti crnogorski miljenik žena Momčilo Otašević.
Ana je prošle godine diplomirala glumu na splitskoj akademiji, a za svoj rad u kazalištu već je osvajala nagrade.

Dosad smo je imali priliku vidjeti i u spotu splitske grupe Best za pjesmu "Ljube moja", u kojem je glumila mladenku. Uz glumu, velika joj je strast i glazba te je pjevačica u jednom bendu.

Na Instagramu ima gotovo pet tisuća pratitelja, a vjerujemo da će se ta brojka naglo povećati nakon njezina televizijskog debija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Uršula Najev (@aunajev)

Radnja serije "Kumovi" vodi nas u Zaglave, mjesto podijeljeno na dva suprotstavljena tabora. S jedne strane, tu su novopečeni bogataši i gastarbajteri, s druge strane su vlastodršci i starosjedioci, a u sredini kriminalna gospoda iz velegrada. Pratit ćemo tri obitelji povezane kumstvom i interesom, koje će se sukobiti u utrci za novcem i odlučivati o sudbini mjesta. Glumačku postavu čine i brojna dobro poznata imena, poput Milana Štrljića, Radoslave Mrkšić, Vedrana Mlikote, Darije Lorenzi, Stojana Matavulja, Barbare Vicković, Ratka Glavine, Ecije Ojdanić i mnogih drugih.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene