kako je zgodna!

Mlada zvijezda "Kumova" fotkama s ljetovanja raspametila kolege i obožavatelje koji su jedva dočekali vidjeti je u ovakvom izdanju!

Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev - 1 Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev; Momčilo Otašević Ana Uršula Najev; Momčilo Otašević +2 Ana Uršula Najev; Momčilo Otašević Galerija

Ana Uršula Najev na Insatgramu je objavila niz fotografije s ljetovanja na Proizdu na kojima se pohvalila besprijekornom figurom u seksi bikiniju.

Mlada splitska glumica Ana Uršula Najev (25) trenutno odmara od snimanja serije "Kumovi" u kojoj glumi seosku liječnicu Lucu Akrap.

Pogledaj i ovo Ana Uršula Najev Došla i ekipa iz serije Lucu iz Kumova na koncertu iz publike bodrio nedavno razvedeni kolega, za kojeg se šuška da joj je više od prijatelja!

Na Instagramu je otkrila da ljetuje na otočiću Proizdu odakle je objavila niz fotografija na kojima pozira u seksi žutom bikiniju, a u opis je stavila: "Proizdi vilo".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Uršula Najev (@aunajev)

"Opaaa", komentirala je među prvima njezina kolegica iz serije, glumica Ecija Ojdanić, a pjevačica Albina joj je poručila da je zgodna.

"Top", "Lipota", "Na stranu talent i šarm, ali izgledaš opasno", "Zgodnica", pisali su obožavatelji Ani koja inače nema običaj objavljivati ovako golišave fotografije, a čini se da su svi jedva dočekali vidjeti je u badiću.

Anu ćemo u seriji "Kumovi" imati priliku ponovno gledati najesen kada stižu novi nastavci.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +26 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput se pohvalila boravkom na novoj lokaciji, a zbog raskopčanog sakoa svi su se zapitali isto

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Dragojević Oliver Dragojević i supruga Vesna Oliver Dragojević i supruga Vesna Oliver Dragojević i supruga Vesna +12 Vesna Dragojević Celebrity Vesna Dragojević svom Oliveru posvetila je objavu na koju je teško ne zaplakati: ''Ako se ikad sretnemo, platit ćeš mi za ovo''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene