KAKVO TIJELO!

BIVŠA MISS JUGOSLAVIJE Ima 53 godine, ali bez problema pozira u badiću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša Miss Jugoslavije i dan danas izgleda gotovo identično kao i prije tridesetak godina.

Bivša manekenka Ana Sasso koja se proslavila nakon što je 1982. godine ponijela titulu Miss Jugoslavije i danas mami uzdahe svojom nevjerojatnom figurom.

Pogledaj i ovo Ana Sasso velika zvijezda bivše države Legendarna Pipi djevojka i Miss Jugoslavije podijelila fotografiju s mužem kojeg ne viđamo često, ali svi komentiraju njezin mladenački izgled!

Na svom Facebook profilu Ana je objavila fotografiju u žutom bikiniju koja doslovno ostavlja bez daha. Iako su joj 53 godine, manekenka koju je šira javnost upoznala nakon što je postala zaštitno lice jednog gaziranog pića, izgleda fenomenalno.

 'Komad i pol, kaj drugo reći', 'Netko stari ko cipela, netko ko zlato. Ti Ana kao najsjajnije zlato. Nikad bolja', samo su neki od komentara ispod fotografije.

Kompliment bivšoj missici udijelila je i Suzy Josipović Redžepagić koja je zaključila da Ana nikad nije izgledala bolje.

Svoj izgled bivša Miss pripisuje redovitoj tjelovježbi, a kad je u pitanju hrana tu, iskreno priznaje, ponekad i pretjera. 'Veliki sam gurman, a ako ponekad pretjeram, sljedećih par dana sebi nešto uskratim i tako održavam balans', izjavila je jednom prigodom atraktivna Splićanka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene