Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ana Rucner otvoreno je progovorila o kraju njezina osmogodišnjeg braka.


Poznati domaći glazbeni par, Vlado Kalember i Ana Rucner, nakon osam godina braka predali su papire za razvod.

Vezani članci Ana Rucner i Vlado Kalember Ana Rucner iznenadila bivšeg supruga Vladu Kalembera, objavila je njihov zajednički video, i to posebnim povodom Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Domaćem paru nije presudila razlika od 30 godina, no nešto jest. Ipak, danas su bliski prijatelji

'Odluku o razvodu donijeli smo krajem prošle godine. Zahvalna sam što smo imali nekoliko mjeseci mira i tišine jer nam je za ovakav veliki životni preokret to stvarno bilo potrebno', rekla je Ana Rucner u intervjuu za Story.

Ana Rucner oglasila se na Facebooku: 'Navodi o razvodu su točni'

Ana je otkrila kako uskoro očekuju rješenje o razvodu, ali i da nitko nije kumovao toj odluci, osim njih samih.

'Provela sam s Vladom trećinu svog života i prema njemu osjećam ljubav i poštovanje. Vlado je bio moj izbor i sretna sam što imamo jedno drugo bez obzira na bračni status. Znam da će mnogima zvučati kontradiktorno, ali u našem slučaju razvod nije kraj ljubavi', rekla je Ana u intervjuu.

Par više ne živi zajedno, a Ana se sa 7-godišnjim sinom Darianom preselila na drugu adresu. U odgoju sina i dalje će oboje aktivno sudjelovati, a i Uskrs su proveli zajedno, kao i uvijek dosad.

Cijeli intervju možete pročitati u tiskanom izdanju Storyja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook