36-godišnja violončelistica Ana Rucner može se pohvaliti zavidnom linijom.

Galerija


Brojni zaljubljenici u limene ljubimce poput Maje Šuput i Nenada Tatarinova, Ive Jerković, Marka Tolje, Sandija i Iline Cenov, Indire Levak, Asima Ugljena i brojnih drugih prisustvovali su predstavljanju novog voznog parka u Hrvatskoj.

Vezani članci Ana Rucner (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Ana otkrila ljubi li drugog muškarca: ''Imam vjeru u Boga. Meni je Gospod na prvom mjestu'' Poznati očevi koji su se kao očevi ostvarili u kasnijim godinama (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Sve je duža lista slavnih muškaraca koji postaju očevi u kasnim godinama

U zapadnom dijelu Zagreba tako je otvoren prvi prodajno-servisni centar brendova Jaguar i Land Rover tvrtke Auto Benussi - mjesto za sve ljubitelje brzine, luksuza i adrenalina.

Jedna od uzvanica bila je i violončelistica Ana Rucner koja je i nastupala, no svu pažnju privukao je uski, kožni kombinezon u kojem se pojavila na spomenutom događaju.

Crnokosa glazbenica iskombinirala ga je na srebrne štikle, a mnogi će se složiti kako je ovo velika modna hrabrost, jer mnoge se žene ne bi usudile ući u ovakav komad koji zahtjeva veliku fizičku formu.

Ipak, zagrebačka violončelistica te bivša supruga pjevača Vlade Kalembera s kojim ima sina Dariana i s 36 godina ima liniju iz snova na kojoj bi joj ipak pozavidjele mnoge žene.

U to se uvjerite u našoj galeriji.

Nestvarno lijepa Hrvatica svima je priznala trudnoću, no trbuščić i dalje skriva crnom odjećom