Snimili spot

Ana kao žena ratnica uz bok Alkarima: 'Vlado i ja surađujemo, dobar smo tim'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Rucner izgleda sve bolje i bolje! Upravo snima novi spot i to sa sinjskim alkarima, a uhvatila je malo vremena i za naša pitanja.

Ovih se dana u Sinju snima promotivni spot povodom 300 godina Sinjske alke, a Ana Rucner našla se među sretnicima koji su mogli biti bio hrvatske viteške igre.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva promocija Ljepota, talent i ljubav prema zemlji ne prolaze nezamijećeno

Ana Rucner o bulimiji: 'Ta jedna riječ mi je okrenula život - 'Ja sam debela''

Producentica spota je sama čelistica Ana Rucner, a producent glazbe je Vlado Kalember s kojim i dalje poslovno surađuje. Nismo mogli a da ne upitamo, kako je surađivati s bivšim suprugom? 'Vlado i ja konstantno surađujemo, bilo je lijepo jer Vlado radi odlično svoj posao, i zajedno smo doista dobar tim', rekla nam je Ana u pauzi snimanja spota u kojem nosi kostim našeg poznatog dizajnera Juraja Zigmana.

Izgleda poput prave žene ratnice u zlatnom oklopu. A da sama Ana može birati neku supermoć koju bi voljela posjedovati, što bi to bilo? 'Voljela bih da mogu biti istovremeno na više lokacija u isto vrijeme što mi je nažalost nemoguće', iskrena je glazbena umjetnica i majka koja se nedavno okušala i u pjevanju za pjesmu 'To je bila ljubav' s opernim pjevačem Ivanom Jelićem.

Mamini trikovi: Ana Rucner otkrila nam je svoje male tajne ljepote

Sada su novi izazovi na redu, a na snimanju spota s Alkarima pridružili su joj se i akademski zbor Ivan Goran Kovačić, Zagrebačka filharmonija, klapa Sinj te KUD Glavice. Zanimalo nas je i koji je bio najveći izazov na snimanju? 'Uživala sam stajati ispred konja koji galopiraju brzinom munje prema meni, osjećala sam se jako snažno i ponosno, prišao mi je jedan alkar i ohrabrio me riječima: Bit će sve u redu, samo se nemojte okretati', otkrila nam je glazbenica.

Inače, redatelj i snimatelj spota je Darko Drinovac, za make-up je zadužena Mihaela Dodić koja je pripremala Anu iza scene. Scene su snimane na sinjskom aerodromu na travnatom terenu - Uz čelo i štikle nije bilo nimalo jednostavno snimati i izgledati savršeno! 'Nakon što sam se popela na Kineski zid u štiklama od 15 cm sve ostalo mi je dosta jednostavno', kaže Ana.

Spot izlazi uskoro, a do tada pogledajte prve fotografije sa snimanja spota u našoj galeriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene