njegova slika i prilika

Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

Ana Rucner Ana Rucner Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 8 Ana Rucner i Danijel Majcen - 3 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 1 Ana Rucner Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 3 Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 2 +13 Ana Rucner - 3 Galerija

Ana Rucner podijelila je vrlo rijetku fotku sa sinom Darianom kojeg je dobila s bivšim suprugom Vladom Kalemberom.

Violončelistica Ana Rucner (39) objavila je niz fotografija na kojima pozira sama i nasmiješena, no među njima se ipak potkrala i jedna sa njezinim sinom Darianom Kalemberom, kojeg rijetko imamo priliku vidjeti. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Sanja Bjedov i Tamara Roglić - 1 ''smij se i kad ti se plače!'' Nekadašnje vladarice domaćih modnih pista proslavile četvrt stoljeća zajedničkog rada, a otkrile su nam tajnu svog uspjeha!

Naime, na jednoj od fotografija njih dvoje poziraju nasmiješeni, a ispod u opisu stoji:

"Lica oslikana najljepšim bojama prirode…".

Fotku Ana i njezina 15-godišnjeg sina možete pogledati OVDJE.

Prva joj je komentar uputila glumica Bojana Gregorić-Vejzović koja joj je stavila niz emotikona smajlića sa zaljubljenim očima. 

Ni pratitelji nisu sakrili svoje oduševljenje ovom objavom pa su poručili:

"Preslatki ste", "Ljepotani", "Divota", "Što smo lijepi", "Slatki osmijesi".

Ana je Dariana dobila sa 69-godišnjim glazbenikom Vladom Kalemberom s kojim je bila u braku od 2006. do 2014. godine, a nakon razvoda su ostali u sjajnim odnosima.

Čini se kako 15-godišnjak fizički vrlo sliči svome ocu, što su primijetili i mnogi Anini pratitelji, a krenuo je i stopama svojih roditelja glazbenika te se već  bavi audio tehnikom i radi autorsku glazbu, što je otkrio na svojem Instagramu. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Osvanula fotografija Kolinde Grabar-Kitarović u kratkim hlačama, svi komentiraju njezine noge

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene