Ana Rucner odgovorila je na pitanje ljubi li nekog nakon Vlade Kalembera.

Galerija


Ana Rucner i Vlado Kalember rastali su ali i ostali u dobrim odnosima. Mnogi su samo čekali kada će se njima dogoditi neka nova ljubav, no čini se da im to nije na pameti. Tako je Ana sada progovorila o tome kako funkcioniraju danas, nakon četiri godine od rastave braka.

Vezani članci Ana Rucner Počela je korizma, što ona znači našim zvijezdama i čega će se odreći ovih 40 dana? Ana Rucner Ana Rucner predstavila novi album, podržao ju i bivši suprug! Otkrili nam u kakvom su odnosu

"Mi smo roditelji, a dijete treba roditelje. Kakvi god da su odnosi među roditeljima to dijete ne bi smjelo osjetiti. Treba praviti kompromise u životu i imati malo poniznosti. Trebate poredati prioritete u životu, a svakom roditelju je dijete na prvom mjestu. Ne smijete biti sebični. Ja sam imala sreću da smo se mi rastali i ostali u dobrim odnosima. Osim toga, imam vjeru u Boga. Meni je Gospod na prvom mjestu, a kad je On na prvom mjestu sve je na pravom mjestu", rekla je Ana za Klix.ba.

Naravno sve zanima i ljubi li koga Ana, pa je spremno odgovorila i na to pitanje.

"Nisam u ljubavi. Da sam se zaručila ili udala to bi svi vidjeli, ali pošto sam još uvijek s Vladom u crkvenom braku, teško da to mogu promijeniti", kazala je Ana.

Promijenila je prezime pa nestala: Najzgodnija Vukovarka povukla se iz javnog života, ali mi smo je našli

Njezine kreacije bira i predsjednica Kolinda: ''Logično je da je zamijećena na svjetskoj sceni''