Senzualan videospot Ana Rucner posvetila je tajanstvenom muškarcu.


Najveći ljetni hit Despacito dobio je još jednu obradu. Svoju verziju popularne pjesme Portorikanca Luisa Fonsija objavila je i Ana Rucner. Osim što je zasvirala, Ana je i zapjevala na španjolskom.

Vezani članci Ana Rucner - 3 Seksi domaća violončelistica pozirala u neuobičajenom izdanju pa pobrala komplimente Stjepan Hauser Zavodnik Hauser progovorio o suradnicama koje mu pjevaju u krilu, ali i najvažnijoj ženi u svom životu

"Posvećeno njemu", napisala je tajnovito violončelistica u opisu senzualnog spota kojim je potpuno očarala svoje obožavatelje. "Tako si seksi i senzualna, bolja od originala", poručio joj je jedan obožavatelj, a njegovo mišljenje dijelili su i drugi.

"Divna, ovo je vrh", "Ova žena je božanstvena", "Svaka čast, ovo si savršeno izvela", samo su neki od komentara koje je naša violončelistica zaradila.  Inače, popularni Despacito nedavno su obradili i 2Cellosi, a njihova verzija stigla je i do slavnog glumca Ashtona Kutchera koji nije krio svoje oduševljenje objavivši njihovu obradu na svom Facebooku.

Koja je verzija vama bolja? Ane Rucner ili 2Cellosa? Svoje mišljenje izrazite u našoj anketi.