U dobrim odnosima

Ana Rucner objavila fotografiju s bivšim mužem Vladom Kalemberom, i dalje slave skupa iako su se rastali

Ana Rucner (Foto: Instagram) Ana Rucner (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner (Foto: Instagram) Ana Rucner (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner - 3 Galerija

Ana Rucner objavila je zajedničku fotografiju s bivšim suprugom Vladom Kalemberom i čestitala mu rođendan.

Naša poznata glazbenica Ana Rucner sve je iznenadila objavivši fotografiju na kojoj pozira s bivšim suprugom Vladom Kalemberom i tako otkrila da su zajedno proslavili njegov 67. rođendan.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 2 s godinama sve ljepša! Ana Rucner u golišavom izdanju pokazala isklesano tijelo, a pojavile su se i fotke iz vremena kad je zavela 30 godina starijeg šarmera!

"Sretan rođendan Vlado!!! Neka nova vremena, ali prijateljstvo vječno! Živio", napisala je Ana uz fotografiju na kojoj ona i Vlado poziraju i nazdravljaju sa zaštitnim maskama na licu, a čestitkama su se pridružili i njezini pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓐𝓷𝓪 𝓡𝓾𝓬𝓷𝓮𝓻 (@anarucner) on

Bivši supružnici su i nakon razvoda ostali u jako dobrim odnosima, zajedno odgajaju njihova danas 13-godišnjeg sina Dariana, a Ana je za IN Magazin nedavno izjavila i kako se usuđuje reći da su najbolji prijatelji i velika podrška jedno drugome. Ipak, njihove zajedničke fotografije nema naviku objavljivati često na društvenim mrežama pa je njezin potez sve iznenadio.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (Foto: John Pavlish) +0 Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Celebrity Monika Kravić uhvaćena s novim dečkom u izdanju u kakvom je ne viđamo inače, potpuno su se opustili

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene