Ana Rucner objavila je zajedničku fotografiju s bivšim suprugom Vladom Kalemberom i čestitala mu rođendan.

Galerija


Naša poznata glazbenica Ana Rucner sve je iznenadila objavivši fotografiju na kojoj pozira s bivšim suprugom Vladom Kalemberom i tako otkrila da su zajedno proslavili njegov 67. rođendan.

Vezani članci Ana Rucner Ana Rucner predstavila novi album, podržao ju i bivši suprug! Otkrili nam u kakvom su odnosu Ana Rucner Slavnu glazbenicu podržao zagrebački gradonačelnik, ali i bivši suprug koji je uvijek uz nju

"Sretan rođendan Vlado!!! Neka nova vremena, ali prijateljstvo vječno! Živio", napisala je Ana uz fotografiju na kojoj ona i Vlado poziraju i nazdravljaju sa zaštitnim maskama na licu, a čestitkama su se pridružili i njezini pratitelji.

Bivši supružnici su i nakon razvoda ostali u jako dobrim odnosima, zajedno odgajaju njihova danas 13-godišnjeg sina Dariana, a Ana je za IN Magazin nedavno izjavila i kako se usuđuje reći da su najbolji prijatelji i velika podrška jedno drugome. Ipak, njihove zajedničke fotografije nema naviku objavljivati često na društvenim mrežama pa je njezin potez sve iznenadio.

Monika Kravić uhvaćena s novim dečkom u izdanju u kakvom je ne viđamo inače, potpuno su se opustili