njena najvjernija podrška

Sa zamamnog dekoltea Ane Rucner bilo je teško skrenuti pogled, a pokazala je i tko je uvijek drži na oku!

Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 1 Kristina Stedul Fabac/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 6 Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 3 Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 5 Ana Rucner - 2 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Ana Rucner i Danijel Majcen - 2 Ana Rucner - 1 +6 Ana Rucner Galerija

Ana Rucner nastupila je na otvorenju manifestacije Zvjezdano ljeto u Karlovcu u srebrnom kombinezonu s dubokim dekolteom.

Violončelistica Ana Rucner nastupila je na svečanom otvorenju manifestacije Zvjezdano ljeto ispred kazališta Zorin dom u Karlovcu.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 1 Novi veliki uspjeh! Naša svjetski poznata violončelistica Ana Rucner uz brojne koncerte održala i masterclass u Kini!

Za tu je prigodu odabrala elegantni srebrni kombinezon u kojem je istaknula svoju vitku figuru, a pažnju je plijenio i duboki izrez na dekolteu koji je dodatno istaknula i šljokicama.

Ana je priredila pravi show, a osim što je svirala violončelo, spustila se među okupljene i zapjevala im.

Prije toga na Instagramu se pohvalila svojom najvjernijom podrškom, mamom Snježanom koja je, kako je napisala, uvijek uz nju na koncertima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗨𝗖𝗡𝗘𝗥 🎻 (@anarucner)

"Sretna sam kakvu kćer imam", poručila joj je mama u komentarima, a Anini pratitelji su gospođu Snježanu obasuli komplimentima na račun izgleda.

Inače, Anina je majka također uspješna glazbenica i radi kao solo čelistica u Hrvatskom narodnom kazalištu, a glazbom se profesionalno bave i njezin otac Dragan, koji je violinist u Zagrebačkoj filharmoniji, te brat Mario, koji svira violu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives u "golom" bikiniju istaknula bujnu pozadinu, ali izgleda da se baš nije čuvala sunca: "Auu, bit će guljenja!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica i Hana Huljić s prijateljicama Hana Huljić +15 Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Celebrity Hana Huljić pokazala kako izgleda mjesec dana prije poroda i u ljetnoj haljinici oduševila sve redom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene