Bivši supružnici Ana Rucner i Vlado Kalember održali su zajednički kućni koncert.

Galerija


Violončelistica Ana Rucner (37) i pjevač Vlado Kalember (67) pravi su dokaz da se nakon razvoda može ostati u dobrim odnosima.

Vezani članci Ana Rucner Ana Rucner objavila fotografiju s bivšim mužem Vladom Kalemberom, i dalje slave skupa iako su se rastali Ana Rucner Ana Rucner predstavila novi album, podržao ju i bivši suprug! Otkrili nam u kakvom su odnosu

Rastali su se prije šest godina, a i dalje ne prestaju iznenađivati javnost svojim prijateljstvom. 

Sjajan dokaz za to je oduševljenje koje su izazvali svojom novom zajedničkom fotografijom koju je Kalember objavio na Instagramu, a javnost je još više razveselilo ono što je njome najavio.

"Ana i ja i kućni koncert. Link je u opisu profila! Uživajte s nama", napisao je pjevač pored fotke, a poveznica koju je podijelio odvela je na Anin kanal na YouTubeu, na kojem su objavljene njihove zajedničke izvedbe triju pjesama.

U intimnoj kućnoj atmosferi par je odsvirao romsku pjesmu "Ča je Šukarije", mađarski "Čardaš" i klasičnu skladbu "Ko lijepi san", Kalember na gitari, a Rucner na violončelu.

"Ča je šukarije" zajedno su čak i zapjevali, a sudeći prema komentarima na YouTubeu, publika je oduševljena.

"Ma predivni ste. Bravo!", "Emotivno iz srca i duše", "Toliko ste mi uljepšali večer, puno hvala", pisali su im obožavatelji, koji se nisu mogli suzdržati i od komentara na račun njihova odnosa.

"Ana i Vlado, predivni", "Lijepa je ljubav u vama oboma", poručili su im ispod videa.

Inače, njih dvoje vjenčali su se u tajnosti 2006. godine, a dotad je Kalember slovio za "vječitog neženju". Nekoliko mjeseci kasnije Ana je saznala da čeka njihovo prvo dijete i iste je godine rodila sina Darijana. Za njihov razvod doznali smo 2014. godine nakon što se neko vrijeme šuškalo kako im u odnosu ne cvjetaju ruže, a kasnije su oboje potvrdili da im nije presudila velika razlika u godinama, kako se nagađalo, već su se razveli zbog drugih razloga.

Nedavno je objavila svoju potpuno golu fotografiju, a sad je u tajicama naglasila istreniranu guzu