Velika transformacija!

Srpska pjevačica pokazala tijelo u bikiniju pa postala meta kritika, nekad je imala 105 kilograma, a sada joj pišu da je premršava

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Nikolić je dobila brojne negativne komentare ispod svoje nove fotografije u bikiniju.

Popularna srpska pjevačica Ana Nikolić zbog svoje posljednje objave na Instagramu završila je na meti dežurnih kritičara.

Pogledaj i ovo Ana Nikolić - 3 jednostavno wow! Pogledajte kako izgleda luksuzni stan Ane Nikolić u kojem živi s kćerkicom Tarom, njezina soba san je svake djevojčice

Pjevačica trenutno s kćeri Tarom odmara u luksuznom ljetovalištu u Turskoj odakle je podijelila svoju fotografiju u bikiniju ispod koje su neki izrazili svoje nezadovoljstvo njezinim izgledom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

"Pojedi nešto", "Nemoj više mršavjeti draga", "Puno si smršavjela", dio je krotka koje je dobila, no puno više pratitelja joj je poručilo da izgleda sjajno.

Inače, Ana je za srpske medije priznala da je nakon rođenja kćeri 2018. godine težila 105 kilograma, a od tada je znatno smršavjela zahvaljujući strogom režimu prehrane i treniranja.

Pjevačica se često na društvenim mrežama hvali rezultatima svojeg napornog vježbanja, a kako je tekla njezina transformacija, pogledajte u našoj galeriji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall (Foto: AFP) Jerry Hall (Foto: AFP) Jerry Hall (Foto: Profimedia) Jerry Hall (Foto: AFP) +5 Jerry Hall (Foto: AFP) Zanimljivosti Bivša manekenka za kojom su ludjeli i slavni pjevači skrasila se s 90-godišnjim mogulom, zli jezici ih uopće ne zanimaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene