Cheng Hong i Ana Maslać Plenković obišle su Nacionalni park Plitvička jezera.

Galerija


Tijekom prvog službenog posjeta kineskog premijera Lija Keqianga Hrvatskoj organiziran je i damski program za supruge kineskog i hrvatskog premijera.

Vezani članci Premijer Andrej Plenković Plenković o inicijativi oporbe: "Ucjenjivači su ostavljeni izvan većine i sad se međusobno glođu tezom o dubokoj državi" Andrej Plenković i Ivo Žinić Aferama nema kraja, Plenković nema što čekati: Krajnje je vrijeme da stranku počisti sve od A do Ž(inića)!

Radi se o gospođama Cheng Hong i Ani Maslać Plenković, koje su obišle Nacionalni park Plitvička jezera.

Nakon vožnje brodom jezerom Kozjak obišle su Donja jezera i Veliki slap. Razgovarale su i o drugim prirodnim, kulturnim i turističkim znamenitostima Hrvatske, koju svake godine posjećuje sve veći broj kineskih turista.

Gospođa Cheng Hong izrazila je oduševljenje ljepotom Nacionalnog parka, u Kini poznatog kao "16 jezera". 

Podsjetimo, lijepa i samozatajna supruga premijera Andreja Plenkovića Ana sinoć je u zračnoj luci u Zagrebu dočekala kineski par zajedno sa suprugom, a sve oči bile su uprte upravo u nju.

Naime, Ana se rijetko pojavljuje u javnosti sa suprugom, a o njihovu braku također se ne zna mnogo. 

Devet i pol godina mlađom Dubrovčankom premijer se oženio u listopadu 2014. godine, a dva mjeseca kasnije rodio im se sin Mario, koji je ime dobio po djedu.

Transformacija predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović: Opuštenija frizura, mlađahan izgled, mršavija figura