Multitalent

Oduševila nastupom i razbila predrasude o sebi!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Srpska pjevačica Ana Kokić je nastupom i pobjedom u glazbeno-humanitarnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato' definitivno razbila sve predrasude o sebi. I - pobijedila!

Ana Kokić se u finalu glazbenog natjecanja 'Tvoje lice zvuči poznato' predstavila pjesmom pjevačice Pink -'Try', te tako pokazala svoj raskošni talent i upornost da nešto pripremi do savršenstva.

U ovom showu Ana je pokazala svoje umijeće pjevanja na francuskom i engleskom jeziku, pokazala je kako zna plesati kao popularni Psy, da zna pjevati operu...

No, sve je oduševila imitacijom pjevačice Pink.

'Za neke nastupe, poput ovog posljednjeg, nije bilo dovoljno vremena za pripremu. Mi smo ovu koreografiju spremili za samo dva dana! I ponosna sam na to da smo sve stigli u tako kratkom roku. Ipak, bilo mi je teško sve uvježbati kako treba zbog manjka vremena, a i zbog umora', izjavila je Ana za portal Mondo.

U priloženom videu pogledajte nastup koji je oduševio se koji su ga vidjeli.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene