Žensko druženje

Atraktivna supruga Tomislava Karamarka prošetala centrom Zagreba s kćerkicom

Ana Karamarko (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Ana Karamarko (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ana Karamarko (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Galerija

Supruga Tomislava Karamarka, Ana, centrom Zagreba prošetala je u, kao uvijek, elegantnom izdanju.

Ana Karamarko viđena je u šetnji s kćerkicom Katarinom na Tomislavovom trgu u Zagrebu gdje se u podne održao prosvjed #spasime.

Pogledaj i ovo showbuzz U fokusu javnosti Ana Karamarko - Žena koja je preokrenula život bivšeg šefa HDZ-a

Supruga Tomislava Karamarka centrom Zagreba prošetala je u, kao uvijek, elegantnom izdanju, a da se i htjela stopiti s masom, ne bi joj pošlo za rukom zbog upadljive, narančaste kose koja je njezin zaštitni znak.

Poglede sa zgodnom mamom privlačila je i malena Katarina kojoj mama polako, ali sigurno prenosi, među ostalim, i ljubav prema modi.

Gospođa Karamarko nije se previše obazirala na bliceve fotoaparata, već je njezina pažnja bila na neodoljivoj kćerkici koja joj je nešto šaputala.

Podsjetimo, Ana je postala supruga bivšeg potpredsjednika Vlade i bivšeg predsjednika HDZ-a 2015. godine, a njemu je to bio drugi brak.

Prethodno je od 1993. do 2011. godine Karamarko bio oženjen Enisom Muftić s kojom je dobio sina Martina i kći Lanu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Prelijepa Iva Jerković s jednako atraktivnom prijateljicom privlačila poglede na špici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene