Ana Jelušić posjetila je rodnu Rijeku u društvu tromjesečne kćerkice Nine.

Galerija


Bivša alpska skijašica Ana Jelušić povodom uskrsnih praznika prvi je put posjetila Hrvatsku zajedno s kćeri Ninom koju je na svijet donijela prije tri mjeseca.

Vezani članci David Hasselhoff (Foto: Profimedia) Zvijezda ''Spasilačke službe'' odmara se u Hrvatskoj, pogledajte prvu fotografiju iz Lijepe Naše koju je objavio Radionica Linit design (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Kako su mladi Riječani Iva i Ivor ostvarili svoj san: Od napuštanja direktorske plaće do izrade – drvenih igračaka

Naime, Ana već dulje vrijeme živi u Švicarskoj s malenom kćerkom i suprugom Travisom Blackom, a u rodnu je Rijeku stigla kako bi blagdane provela u društvu obitelji, piše Story.

Cijela je obitelj pokazala veliko zanimanje za najmlađu članicu, što je i sama Ana potvrdila.

"Zasad nije izbirljiva, voli kada je nosimo i svima se smije. Nadam se da će i ostati tako vesela", izjavila je za Story.

Obitelj je zaključila i kako malena Nina itekako liči na tatu Travisa

"Svi kažu da ima moj oblik očiju, ali su bojom svakako Travisove. Već kao mala bila sam tamnoputa, a ona je svijetla na tatu", potvrdila je novopečena mama Ana kojoj kćerkici priča na hrvatskom jeziku jer joj je važno zna i njezin jezik.

Ovo je bolno gledati: Kako se ona uspije uvući u ove tajice?!