Tamo je i naš Ančić

Srpska tenisačica na otoku britanskog milijunaša

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpska tenisačica Ana Ivanović spojila je ugodno s korisnim, pa trenutno uživa na privatnom otoku na Karibima. No nije sama... tamo su i mnogi drugi slavni tenisači među kojima je i naš Mario Ančić.

Jedna od najljepših svjetskih sportašica Ana Ivanović na svojem je Twitteru objavila fotografiju s otoka Neckera na Karibima. U plavom bikiniju zavodljivo je pozirala, a njezini obožavatelji obasipali su je komplimentima.

Pogledaj i ovo Borna Ćorić (Foto: Instagram) Simpatično mu je to Borna Ćorić iskreno: ''Laska mi interes nježnijeg spola, ali nije mi drago slamati srca"

>> Novak Đoković bira samo najbolje za svoju Jelenu – nije škrtario na prstenu!

Otoku Necker spada među Britanske Djevičanske Otoke na Karibima, a u privatnom je vlasništvu sir Richarda Bransona četvrtog najbogatijeg Britanca. Branson je i ove godine organizirao teniski turnir Necker Cup koji okuplja najbolje svjetske tenisače i tenisačice. Među njima je i lijepa Ana koja je odnedavno i slobodna nakon prekida burne i kratke veze sa srpskim košarkašem Ivanom Paunićem.

No Ana nema vremena za tugovanje, već se zabavlja u društvu rumunjske kolegice Sorane Cirstee, ali i s ostalim tenisačima koji su se našli na otoku – među njima su Rafael Nadal, Martina Navratilova, Stefan Edberg kao i naš Mario Ančić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene