Zavodnica s Balkana

Njihova veza počela je skandalozno: Nju su secirali u detalje i uspoređivali joj težinu s njegovom bivšom curom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bastian Schweinsteiger 2014. godine prekinuo je sedmogodišnju vezu sa Sarah Brander, za koju se očekivalo da će mu biti supruga, te se otkrilo da ljubi Anu Ivanović.

Nekad prva tenisačica svijeta Ana Ivanović (32) i nogometaš Bastian Schweinsteiger (36) trude se održati romantiku u svom braku u kojem su od 2016. 

Pogledaj i ovo Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 2 Malo iznenađenje! Bastian Schweinsteiger supruzi Ani Ivanović rođendan je čestitao romantičnom porukom na srpskom i tako sve oduševio!

"Radujem se večernjem spoju s Bastianom", napisala je Ana na Instagramu. Objavila je fotografiju na kojoj je njezin muž u prvom planu i drži mobitel, a ona u pozadini sjedi u haljini na kamenom zidiću. 

Mnogi Anini pratitelji komentirali su da su zaista lijep par. "Lijepo. Volim vas vidjeti skupa kako uživate", "Najljepše usklađen par", "Izgledate dobro", "Nevjerojatan par", napisali su. Dosta ih je istaknulo i kako je Ivanović elegantna i izgleda divno u haljini. 

Inače, Ana i Bastian skupa su od 2014. te imaju sinove Luku (2) i desetomjesečnog Leona. Iako sada javnost obožava supružnike i gaji simpatije prema njima, početak njihove veze bio je pomalo skandalozan te je tenisačica bila meta kritika. 

Naime, Schweinsteiger je imao djevojku, glumicu i manekenku Sarah Brander (31), s kojom je bio sedam godina i živjeli su skupa. Svi su očekivali da će par uskoro okruniti svoju vezu brakom, no onda je procurila vijest da Bastian ljubi Anu. 

Šuškalo se da su se Bastian i tenisačica zaljubili nakon što su neko vrijeme bili prijatelji, a sve je navodno počelo nakon što je ona nominirala nogometaša za Ice Bucket Challenge. Potom je on uzvratio nominacijom njezina brata Miloša.

"Na početku su Bastian i Ana bili samo dobri prijatelji, a Ana sada ne prestaje pričati o njemu", izvještavali su njemački mediji. Secirali su Ivanović u detalje te pisali da je Bastian ostavio djevojku zbog zavodnice s Balkana. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looking forward to a date night with @bastianschweinsteiger 😍

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

Čak su u njemačkom tabloidu 2014. išli toliko daleko da su usporedili Sarah s Anom. Istaknuli su da je tenisačica brineta i škorpion po horoskopu, a da je manekenka plavuša i strijelac. Usto su pisali da Ana govori ruski, engleski, njemački i francuski uz svoj materinji srpski jezik, a Sarah njemački i engleski. 

Komentirali su da je teško odrediti koliko Brander zarađuje, a Ivanović je tada imala zaradu od pet milijuna eura, dok sada prema podacima ima imovnu vrijednu 16 milijuna dolara. Išli su toliko daleko da su naglasili da Ana ima 14 kila više od Sarah. 

No to nije naštetilo njihovoj vezi. Supružnici izgledaju zaljubljeno i šest godina kasnije, a za Ivanović javnost često komentira kako dobro izgleda. Ana je oduševila i svojom velikom gestom nedavno. 

Naime, u travnju je donirala 35 respiratora zdravstvenim ustanovama u rodnoj Srbiji. To je olakšalo nama susjednoj državi borbu s koronavirusom. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene