NISMO OČEKIVALI

U SLOBODNO VRIJEME Slavna tenisačica iznenadila svojim izborom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ana Ivanović pokazala kako je još uvijek tinejdžerica u duši.

Srpska tenisačica Ana Ivanović pozirala je za izadnje njemačkog Voguea, što i nije veliko iznenađenje budući da ju godinama smatraju jednom od najljepših tenisačica na svijetu. Ana plijeni izgledom gdje god da se pojavi jer nije tipična sportašica koja voli isključivo jednostavna sportska izdanja.

 

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Pogledaj i ovo Ariana Grande (Foto: Getty Images) Obilježili su 2018. Razvodi, prevare, psihički slomovi i rehabilitacije: Prisjetili smo se skandala koji se neće tako brzo zaboraviti

Vjerni pratitelji na Instagramu tako mogu vidjeti gospođu Anu Ivanović Schweinsteiger u raznim svečanim kreacijam. U elegantnoj bijeloj haljini Ana je nedavno stala pred oltar i svima oduzela dah. No, Ana odskače i svojim glazbenim odabirom.

 

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Tenisačica je tako za Coveteur.com otkrila kako se sprema za mečeve te koju glazbu sluša pred izlazak na teren. Na veliko iznenađenje svih, Ana najviše voli slušati - tinejdžerske zvijezde! Justin Bieber i Ariana Grande njezni su glazbeni idoli, što je možda pomalo neuobičajeno za njezine godine. Ipak, o ukusima se ne raspravlja. 'Dok čekam početak meča, volim slušati glazbu u svlačionici. Stvarno sam navučena na Justina Biebera i Arianu Grande. Zatim pričam s trenerom o planu igre, prođem kroz neke rutinske stvari i onda izađem na teren. Prije izlaska na teren odradim vizualizaciju igre i onda krenem sa zagrijavanjem', otkrila je lijepa Ana.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene