Sina je čuvala dadilja

Tenisačicu Anu Ivanović suprug izveo na romantični spoj, svu pažnju ukrale njezine duge noge

Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Profimedia) Ana Ivanović (FOTO: Instagram) +0 Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Instagram) Galerija

Par se upoznao 2014. godine, a dvije godine kasnije uplovili su u bračnu luku.

Tenisačica i nogometaš uživali su u romantičnom izlasku.

Pogledaj i ovo Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 2 Malo iznenađenje! Bastian Schweinsteiger supruzi Ani Ivanović rođendan je čestitao romantičnom porukom na srpskom i tako sve oduševio!

Radi se o tenisačici Ani Ivanović i njezinom suprugu Bastianu Schweinsteigeru koji su svog 5-mjesečnog sina Luku na jednu večer ostavili dadilji kako bi izašli na spoj.

Kako je sama tenisačica napisala u opisu fotografije, duo je tu večer krenuo u grad istražiti najbolje restorane u Chicagu, a oboje su se i pomno sredili za izlazak, no svu pažnju ukrala je smeđokosa ljepotica.

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

U kratkoj zelenoj suknji, svilenom topiću i blejzeru, Ana je istaknula sportsku liniju te duge noge koje je dodatno naglasila rozim štiklama.

Tenisačica je zaradila pregršt komplimenata na račun izgleda, a obožavatelji su je prozvali i divom, a zatim su komentirali i kako su ona i Bastian neodoljiv par.

Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Instagram) Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Instagram)

Podsjetimo, par je svoju vezu započeo u rujnu 2014. godine, a vjenčanje je održano u srpnju 2016. godine u Veneciju. Kao kruna njihove ljubavi stigao je sinčić Luka u ožujku ove godine.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene