Ana Ivanović posvetila je romantičnu objavu svom suprugu Bastianu Schweinsteigeru za njegov 37. rođendan i pokazala da u njihovom braku ne nedostaje ljubavi.

Galerija


Ana Ivanović (33) i Bastian Schweinsteiger (37) imaju skladan brak na kojem im mnogi zavide, no njihovi ljubavni počeci nisu bili nimalo laki i ohrabrujući. 

Vezani članci Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović Slavni njemačko-srpski par uživa na luksuznoj jahti, njezina pojava ostavlja bez daha nakon što je rodila drugog sina Ana Ivanović Bivša srpska tenisačica u badiću izgleda fenomenalno, fotografi je uhvatili na odmoru s obitelji

Kao i uvijek kad nešto slave, bivša tenisačica posvetila je romantičnu objavu na Instagramu svom suprugu. 

"Ako bih trebala nekome pokazati fotografiju savršenog trenutka, to bi bio ovaj. Sretan rođendan, moja ljubavi. Ne postoji 'savršenstvo' bez tebe u mom životu. Neka ti sljedeća godina donese više radosti, obilje i ispunjenje tvojih snova. Volim te, Bastiane", napisala je Ana. 

Mnogi njezini pratitelji su poželjeli sve najbolje Bastianu u komentarima, a par u zadnje vrijeme ima dosta razloga za slavlje. Naime, 13. srpnja su proslavili petu godišnjicu braka u Veneciji gdje su se i vjenčali. 

Ivanović i Schweinsteiger su sami, bez djece uživali u vožnji gondolom i razgledavanju grada te pritom nisu skidali osmijehe s lica. 

Inače, početak veze Ane i Bastiana, koji imaju sinove Luku (3) i Leona (1), bio je obilježen skandalom i negativnim medijskim napisima.

Naime, Schweinsteiger je imao djevojku, glumicu i manekenku Saru Brander (32), s kojom je bio sedam godina i živjeli su skupa. Svi su očekivali da će par uskoro okruniti svoju vezu brakom, no onda je procurila vijest da Bastian ljubi Anu.

Šuškalo se da su se Bastian i tenisačica zaljubili 2014. nakon što su neko vrijeme bili prijatelji, a sve je navodno počelo nakon što je ona nominirala nogometaša za Ice Bucket Challenge. Potom je on uzvratio nominacijom njezina brata Miloša.

"Na početku su Bastian i Ana bili samo dobri prijatelji, a Ana sada ne prestaje govoriti o njemu", izvještavali su njemački mediji. Secirali su Ivanović u detalje te pisali da je Bastian ostavio djevojku zbog zavodnice s Balkana.

Čak su u njemačkom tabloidu 2014. išli toliko daleko da su usporedili Saru s Anom. Istaknuli su da je tenisačica brineta i škorpion po horoskopu, a da je manekenka plavuša i strijelac. Usto su pisali da Ana govori ruski, engleski, njemački i francuski uz svoj materinji srpski jezik, a Sarah njemački i engleski.

Komentirali su da je teško odrediti koliko Brander zarađuje, a Ivanović je tada imala zaradu od pet milijuna eura, dok sada prema podacima ima imovinu vrijednu 16 milijuna dolara. Išli su toliko daleko da su naglasili da Ana ima 14 kila više nego Sarah.

Rijetko dijeli fotografije sa svojim ocem, bivšim Vatrenim, no sada je imala poseban razlog

Bila je na više od 360 zahvata, eksplodirali su joj dijelovi tijela i uništeni mišići pa je osuđena na posjete kirurgu do kraja života: "Čudo je što sam tako dugo poživjela"