Ana Gruica Uglešić pozirala je na plaži naslonjena na palmu i pokazala savršenu figuru koju je isklesala napornim vježbanjem.

Galerija


Ana Gruica (38) pohvalila se seksi fotografijom na Instagramu da uživa u odmoru na Maldivima. 

Vezani članci Ana Gruica i Boran Uglešić Gruica se javila s odmora pa poručila: "Moj muž je zaslužio godišnji, ja sam samo jedna obična ženica u pratnji" Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja krstili sina, za kumu su odabrali našu poznatu glumicu koja se u toj ulozi i više nego snašla!

Splitska glumica je pozirala na plaži naslonjena na palmu u jednodijelnom badiću i pokazala svoje isklesano tijelo, a u prvom planu su bile njezine duge noge. 

"Žena najzgodnija, najljepša", napisao je Ani njezin muž Boran Uglešić i stavio emotikone srca. 

"Woow", "Super boja i model. Divota", "Ana, Vi ste zakon", "Ljetna bomba", "Ekstra", "Ti si top", komentirali su glumičini pratitelji. 

Inače, Gruica često dijeli fotografije svoje besprijekorne figure koja je rezultat njezinog napornog vježbanja. Glumica je prije četiri godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu, a od kolovoza 2018. je u braku s Boranom Uglešićem. S bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana (4).

Dok legendarni košarkaš uživa na našoj obali, njegov sin privlači poglede u kratkim haljinama i vrućim hlačicama!

Mate Rimac bodrio je Hrvatsku na glavnom zagrebačkom trgu, zbog neobičnog detalja iskakao je iz mase navijača