Ana Gruica često hrabro eksperimentira s dužinama kose i frizurama.

Galerija


Splitska glumica poznata je po tome što često mijenja frizure.

Vezani članci Ana Gruica - 3 Duboki dekolte i visoki prorez na haljini: Domaća glumica utreniranim tijelom ostavlja bez daha Ana Gruica - 3 Splitska glumica mami uzdahe izazovnim fotkama na kojima pokazuje utegnuto tijelo

Radi se o Ani Gruici koja često hrabro eksperimentira s dužinama kose i frizurama, a nedavno se na Instagramu pohvalila novom promjenom koja je podijelila mišljenja njezinih obožavatelja.

"Kad ne želiš promijeniti muža ti promini...", napisala je Ana pored fotografije na kojoj je predstavila plavu boju na svojoj dječačkoj frizuri.

I dok su joj neki obožavatelji poručili kako lijepoj ženi sve lijepo stoji, bilo je i onih koji nisu bili nimalo oduševljeni promjenom, a to su i iskreno priznali.

"Lijepo, ali ljepša si mi s tamnijom kosom", "Ne plava. Sa smeđom kosom oči ti dolaze do izražaja. Izgledaš super i ne mijenjaj boju. Moj savjet...", "Ne! Plava ni slučajno!", samo su neki od komentara, no Ana se ionako već odlučila na promjenu.

Sigurni smo kako se "nova" Ana svidjela svom suprugu, uglednom splitskom psihijatru Boranu Uglešiću s kojim je uplovila u bračnu luku krajem kolovoza na intimnom vjenčanju

Jednu od najljepših manekenki današnjice osvojio je frajer za kojeg to možda ne biste očekivali

Vjerovali ili ne, ova plavuša nekad je bila prava ljepotica, a onda se unakazila operacijama