Uživa u životu

Splitska ljepotica pobrinula se da ju na ulicama New Yorka svi zamijete, zbog dekoltea i trbuha kažu da je zgodna za poludit!

Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić/Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 4 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić +0 Ana Gruica Uglešić Galerija

Ana Gruica Uglešić objavila je na Instagramu fotografije iz New Yorka u kojem uživa ovih dana.

Nakon što je plijenila veliku pažnju svojim modnim odabirom na vjenčanju Marka Livaje i Iris Rajčić, splitska glumica Ana Gruica Uglešić otputovala je u daleku Ameriku čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Revija Infinity Runway, Ana Čagalj i Ana Gruica Nova modna manifestacija Poznate Hrvatice okupile su se zbog novinara IN Magazina i njegove zaručnice manekenke, pogledajte tko je sve mamio poglede!

Ana je na profilu na Instagramu objavila niz fotografija iz New Yorka u kojem uživa u društvu prijatelja, a i tamo se pobrinula da svojim seksepilnim izdanjima pokaže utrenirano tijelo i obline.

"Obično uživam u životu", napisala je Ana uz jednu od fotografija snimljenu na mostu u Brooklynu na kojoj se u prvom planu našao njezin bujni dekolte.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Ana je uživala i kazališnoj izvedbi predstave "Moulin Rouge" na Broadwayu koja ju je ostavila bez teksta, baš kao i ona svoje pratitelje savršenim trbušnim mišićama.

"Zgodni za poludit", "Predivniii", "Trbuh gori", "Ma ludilo", "To je to", poručili su joj pratitelji u komentarima.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 9 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 4 Katarina Baban - 3 +6 Katarina Baban - 10 Celebrity Naša zgodna glumica objavila golišavu fotku i spomenula svoje mane, a onda ju je poklopila poznata prijateljica!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis - 4 Bruce Willis - 5 Bruce Willis - 1 Bruce Willis +5 Bruce Willis - 3 Celebrity Bruce Willis uhvaćen u javnosti nakon objave teške dijagnoze, a fotografi su ulovili i pomalo nezgodne trenutke
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene